Det gikk ikke helt etter planen da Tottenham skulle hylle legenden...

Ser du feilen?

STAVEFEIL: Her poserer hockeylegenden Wayne Gretzky med trøya hvor Tottenham har klart å stave navnet hans feil. Gretzky var tilstede som gjest under ligacupkampen mellom Tottenham og Arsenal på White Hart Lane i går kveld. Foto: Tottenham Hotspur
STAVEFEIL: Her poserer hockeylegenden Wayne Gretzky med trøya hvor Tottenham har klart å stave navnet hans feil. Gretzky var tilstede som gjest under ligacupkampen mellom Tottenham og Arsenal på White Hart Lane i går kveld. Foto: Tottenham Hotspur Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidenes beste hockeyspiller, den canadiske NHL-legenden Wayne Gretzky (54) var Tottenhams æresgjest på White Hart Lane i går kveld da klubben møtte Arsenal i 3. runde i ligacupen.

Før kampen overrakte de hockeylegenden - med 1.487 kamper og 2.857 poeng i løpet av NHL-karrieren - en Tottenham-drakt med påtrykt navn.

«99 Gretsky» Gesten var naturlig nok svært hyggelig.

Det var bare ett problem:

Tottenham hadde stavet navnet til det største navnet i hockeyens historie feil.

«99 Gretsky» sto det på drakta hvor det naturligvis skulle ha stått «99 Gretzky».

Overrekkelsen sto den tidligere Tottenham-kjempen Ledley King (34) for på indre bane for avspark i London-derbyet.

Beklaget på twitter Høflig som han er lot Watne Gretzky være å bemerke den pinlige stavefeilen, men feilen ble naturligvis kjapt en snakkis på sosiale medier.

Tottenham var da raske med å fjerne bildet fra sin twitterkonto, og postet en uforbeholden beklagelse til hockeylegenden som er Tottenham-fan:

«Vår oppriktige beklagelse til @OfficialGretzky for draktfeilen. En ny en er på vei!»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.