- Det gir oss mye av de samme følelsene

Carew om hvorfor poker er så populært blant fotballspillere.

POKERFJES:  John Carew er blitt en ivrig pokerspiller. Nå avslører han overfor PokerStars TV hvorfor han tror kortspillet har blitt såpass populært blant fotballspillere. 
Foto:Erik Berglund
POKERFJES: John Carew er blitt en ivrig pokerspiller. Nå avslører han overfor PokerStars TV hvorfor han tror kortspillet har blitt såpass populært blant fotballspillere. Foto:Erik Berglund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Opp gjennom årene, har flere og flere kjente fotballpersonligheter byttet ut knotter, leggskinn og grønne gressbaner, med kort, chips og pokerbord.

Navn som Ronaldo (brasilianeren, journ.anm.), Jan Mølby og Teddy Sheringham, er bare noen av de som er blitt glade i det populære kortspillet etter endt fotballkarriere.  

- Veldig spennende og morsomt Norges egen John Carew har også blitt bitt av poker-basillen, og var mandag på plass i London for å delta i European Poker Tour (EPT). Turneringen kan lokke med 560.980 pund i førstepremiepotten, men den pensjonerte fotballstjernen røk ut tirsdag.

Han rakk likevel å svare på noen spørsmål fra PokerStars TV på turneringens første dag.

Lørenskog-mannen kunne avsløre at fotballspillere generelt er glade i å spille kort, og at han kan forstå hvorfor flere og flere forsøker seg i det stadig mer populære spillet.

- Vi spiller mye kort i løpet av karrieren, og det gir oss mye av de samme følelsene, blant annet adrenalin-kick. Det er et taktisk spill med mye strategi, og er veldig spennende og morsomt å spille, så jeg forstår hvorfor mange fotballspillere blir involvert i det, sier den tidligere norske landslagsspissen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer