- Det gjør forferdelig vondt

Rangers' finaledrøm ble knust 63 sekunder ut i ekstraomgangen.

ISKALDT: New York Rangers-spillerne depper mens New Jersey Devils feirer vinnermålet i bakgrunnen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Ray Stubblebine
ISKALDT: New York Rangers-spillerne depper mens New Jersey Devils feirer vinnermålet i bakgrunnen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Ray StubblebineVis mer

(Dagbladet): New Jersey Devils er klare for Stanley Cup-finale etter at erkerival New York Rangers ble sendt hjem fra Newark med et smertefullt 3-2-tap i natt.

Devils ledet semifinaleserien 3-2 før nattas oppgjør, men Rangers luktet på utlikning da de kom tilbake fra 0-2 til 2-2 og sikret ekstraomganger i The Prudential Center.

Der gjorde hjemmelaget kort prosess. Adam Henrique satte inn seiersmålet 63 sekunder ut i overtidsperioden, og sendte New Jersey-laget til finale mot Los Angeles Kings.

Tungt
- Det gjør forferdelig vondt. Jeg hadde følelsen av at vi hadde noe spesielt på gang i år, og det kjennes sjokkerende at det bare skal slutte sånn plutselig når vi var så nærme, sier Rangers' svenske stjernemålvakt Henrik Lundqvist, ifølge Aftonbladet.

- Man legger ned så mye energi på dette, og så er det plutselig over. At det ender med et sånt mål, det er virkelig tungt, sier Lundqvist.

Ingen Zuccarello
Mats Zuccarello Aasen har meldt seg skadefri til de to siste møtene mellom Rangers og Devils, men heller ikke i natt var nordmannen funnet verdig en plass i troppen.

Los Angeles Kings slo Phoenix Coyotes 4-3 etter forlengning natt til onsdag, og tar seg til finalen i NHL-sluttspillet for andre gang. Forrige gang det skjedde var i 1993 da Kings tapte mot Montreal Canadiens.