- Det gjør forferdelig vondt

Rangers' finaledrøm ble knust 63 sekunder ut i ekstraomgangen.

ISKALDT: New York Rangers-spillerne depper mens New Jersey Devils feirer vinnermålet i bakgrunnen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Ray Stubblebine
ISKALDT: New York Rangers-spillerne depper mens New Jersey Devils feirer vinnermålet i bakgrunnen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Ray Stubblebine Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): New Jersey Devils er klare for Stanley Cup-finale etter at erkerival New York Rangers ble sendt hjem fra Newark med et smertefullt 3-2-tap i natt.

Devils ledet semifinaleserien 3-2 før nattas oppgjør, men Rangers luktet på utlikning da de kom tilbake fra 0-2 til 2-2 og sikret ekstraomganger i The Prudential Center.

Der gjorde hjemmelaget kort prosess. Adam Henrique satte inn seiersmålet 63 sekunder ut i overtidsperioden, og sendte New Jersey-laget til finale mot Los Angeles Kings.

Tungt - Det gjør forferdelig vondt. Jeg hadde følelsen av at vi hadde noe spesielt på gang i år, og det kjennes sjokkerende at det bare skal slutte sånn plutselig når vi var så nærme, sier Rangers' svenske stjernemålvakt Henrik Lundqvist, ifølge Aftonbladet.

- Man legger ned så mye energi på dette, og så er det plutselig over. At det ender med et sånt mål, det er virkelig tungt, sier Lundqvist.

Ingen Zuccarello Mats Zuccarello Aasen har meldt seg skadefri til de to siste møtene mellom Rangers og Devils, men heller ikke i natt var nordmannen funnet verdig en plass i troppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer