Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det gjør meg bare mer irritert

Grimsbø storspilte - og ble truffet i ansiktet.

Norge - Tyskland 28-22

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Målvakt Kari Aalvik Grimsbø spilte en kjempekamp og hadde en redningsprosent på 43 i seieren mot Tyskland i går kveld.

- Det var nerve i kampen og en kjempeopplevelse, sier Grimsbø til Dagbladet.

43 prosent På spørsmål om sin egen redningsprosent, er målvakten mer opptatt av andre ting:

- Jeg er ikke så opptatt av tall. Jeg er mest opptatt av magefølelsen min og resten av laget, og jeg har en kjempegod magefølelse. Jeg får til mye av det jeg har tenkt og prøvd på inn mot kampen. Jeg kjenner at jeg er veldig «på» og jeg hadde en god følelse der og da (i starten), sier Györ-keeperen.

Grimsbø åpnet nemlig kampen med en strafferedning og ble et lite mareritt for hardskytende tyskere. Målvakten tok to av fire straffekast.

- Vondt I annen omgang fikk Grimsbø et skudd i ansiktet og gikk i gulvet.

- Jeg tenker bare at det gjør vondt. Den treffer meg på leppa og øyet og sånt gjør vondt med en gang, men så går det over. Det gjør meg bare mer irritert og gir meg mer fighter-vilje. Det tenner meg til å gi det lille ekstra, sier Grimsbø om situasjonen.

Norge spilte en god defensiv kamp og de fryktede skytterne til Tyskland ble nedsablet av et godt forsvar.

Håndballjentenes neste kamp er onsdag. I kvartfinalen venter enten Montenegro eller Angola. Lagene møtes til åttedelsfinale i kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media