- Det gjør meg bare mer sulten

King etter superkampen.

Malta - Norge 0-3

TA' QALI (Dagbladet): Joshua King (22) herjet vilt da Norge banket et tafatt maltesisk lag 3-0 på bortebane i kveld.

Blackburn-spissen noterte seg for to scoringer og en målgivende i Norges enkle seier i EM-kvaliken.

King innrømmer at det smakte godt å sette inn landslagsmål nummer tre og fire.

- Det var deilig at det løsnet. To mål og en assist er endelig. Jeg burde scoret ett eller to til for å være ærlig.

- Spilte for laget Og, som tidligere i uka, peker han på at hardt arbeid lønner seg.

- Om man ikke får spille kan man gi opp og slaske på trening eller gi hundre prosent. Det gjør meg bare mer sulten og jeg jobber enda hardere på trening nå. Endelig løsner det, så det er godt og gøy for meg og bra for laget, for da kan jeg bidra med det jeg er best på, sier han.

- Jeg må gjøre jobben min. Men om det er meg, Tarik eller Håvard Nielsen som scorer, er det samme, legger Oslo-gutten til.

- Håper du Blackburn-manager Gary Bowyer ser video av kveldens oppgjør?

- Jeg spilte ikke for manageren i Blackburn i dag, jeg spilte for at laget skal vinne. Om han så kampen er det et pluss, men jeg har ikke noe mot manageren min i det hele tatt. Managere velger spillere og det er livet som fotballspiller. Når det er sagt, så håper jeg at han så at jeg scoret to mål i dag.

- Hva betyr denne seieren for mandagens kamp mot Bulgaria?

- Det blir ikke en lik kamp. Bulgaria er mye tøffere motstand. Vi får håpe dagens prestasjon sørger for at folk kommer på Ullevaal.

Ros King ble belønnet med en åtter på Dagbladbørsen etter kveldens sterke kamp på Ta? Qali stadion.

Også lagkompisene er imponerte over 22-åringen.

- Jeg har kjent ham lenge, og i dag ser man hvilket potensial han har. Jeg mener han er god nok til å spille i Championship, sier Mats Møller Dæhli til Dagbladet.

- Det var godt for ham, dette. Han har jo ikke så mange mål på landslaget, og det løsnet litt for ham i dag. Det så du på ham også, på at skuldrene datt litt ned. Han spiller med stor selvtillit, sier Håvard Nordtveit.

- Joshua sa i garderoben i pausen at han måtte ha flere mål. Han mente at det var muligheter, og det hadde han jo rett i, legger rogalendingen til.