- Det gjør meg forbanna

Jamie Carragher mener Tottenham har en fordel mot Liverpool. Mauricio Pochettino og Jürgen Klopp mener at kamptidspunktet er bra for Spurs.

FORDEL FOR HVEM? Spurs-manager Mauricio Pochettino og Liverpool-manager Jürgen Klopp jager sitt første trofé i England. Foto: Javier Garcia/BPI/REX/NTB Scanpix
FORDEL FOR HVEM? Spurs-manager Mauricio Pochettino og Liverpool-manager Jürgen Klopp jager sitt første trofé i England. Foto: Javier Garcia/BPI/REX/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tottenham - Liverpool spilles 21.00 lørdag (TV 2 og Viasat 4)

MADRID (Dagbladet): Når Tottenhams og Liverpools elleve utvalgte løpet ut på Wanda Metropolitano lørdag kveld, er det 20 dager siden klubbene avsluttet hjemlig liga.

Det er med andre ord i underkant av tre uker siden de lagene spilte en viktig kamp. Det store spørsmålet er hvordan det vil slå ut, og hvem som drar fordel av det til slutt.

Spurs-manager Mauricio Pochettino var tidlig ute og meldte at han var glad for den lange pausen. Argentineren leder et mannskap som har slitt med skader i sesongavslutningen.

- Under våre omstendigheter er det bra for oss, for det gir oss tid til å få tilbake spillere som Harry Kane og Harry Winks, og ha hele troppen skadefri for å spille den viktigste kampen i klubbens historie, sier Pochettino ifølge Reuters.

- Vanskelig

- Det er fantastisk å ha muligheten til å få tilbake spillerne og ha hele troppen skadefri, å ha flere muligheter. For oss er det bra i dag. Kanskje det ikke er så bra for Liverpool. Alt handler om omstendigheter, under våre omstendigheter er det bra, sier han videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer