NÆRMESTE SJEF: Nils Johan Semb var nærmeste overordnede for Knut Torbjørn Eggen som G19-trener. - Det gjør ufattelig vondt å vite at han ikke er blant oss mer, sier Semb.Foto: Dagbladet
NÆRMESTE SJEF: Nils Johan Semb var nærmeste overordnede for Knut Torbjørn Eggen som G19-trener. - Det gjør ufattelig vondt å vite at han ikke er blant oss mer, sier Semb.Foto: DagbladetVis mer

- Det gjør ufattelig vondt å vite at han ikke er blant oss mer

NFF-kollegene i sorg etter Eggens bortgang.

(Dagbladet): Knut Torbjørn Eggen var engasjert som U19-landslagstrener i Norges Fotballforbund.

Fotballpresident Yngve Hallén minnes en god kollega etter beskjeden om Eggens bortgang.

- En er aldri forberedt på en bortgang, så det var et trist dødsbudskap å få. Våre varmeste tanker går til den nærmeste familien, sier Yngve Hallén til Dagbladet.

- Hvordan vil du huske Knut Torbjørn?

- Knut Torbjørn var en person det var veldig lett å bli glad i. Han var høyt ansett i norsk fotball og han var en stor kapasitet både som spiller, trener og leder. Hans kompetanse var også en stor ressurs i landslagsforumene sammen med de andre landslagstrenerne, sier Hallén.

En virkelig god venn
A-landslagets assistenttrener, Ola By Rise, kommenterer vennens bortgang slik:

TRIST: Fotballpresident Yngve Hallén snakker om Eggen som en stor kapasitet. 


Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TRIST: Fotballpresident Yngve Hallén snakker om Eggen som en stor kapasitet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Ufattelig trist. Så kunnskapsrik, dyktig, helhetstenkende og klok. Og et godt, varmt menneske. En virkelig god venn, som mange av oss vil savne dypt, sier Ola By Rise til Dagbladet.

Ufattelig vondt
Eggens nærmeste overordnede siden han kom inn i 2009, var toppfotballsjef Nils Johan Semb.

- Det gjør ufattelig vondt å vite at Knut Torbjørn ikke er blant oss mer. Han var en svært dyktig og kunnskapsrik trener som var høyt respektert av sine kollegaer, sier Semb til fotball.no.

- Han var også en god kollega og venn for så mange i fotballfamilien. Savnet vil derfor bli veldig stort. Vi har den største medfølelse med hans nærmeste familie, sier toppfotballsjefen.