Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det gjør vondt for meg, spillerne og fansen

Solskjær ydmyket mot erkerivalen.

FERSKE TRENERE: Ole Gunnar Solskjær gir Garry Monk et par ord før hans trenerdebut i Premier League for Swansea. Etterpå var det Monk som kunne smile bredest. Foto;  AFP PHOTO/GEOFF CADDICK
FERSKE TRENERE: Ole Gunnar Solskjær gir Garry Monk et par ord før hans trenerdebut i Premier League for Swansea. Etterpå var det Monk som kunne smile bredest. Foto; AFP PHOTO/GEOFF CADDICK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Swansea - Cardiff 3-0 (0-0)

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær gikk på en skrell mot naborival Swansea da Cardiff ble overkjørt 3-0 på Liberty Stadium. 

- Jeg er veldig skuffet. Det gjør vondt for meg, spillerne og fansen. Hver seier er viktig og nå har vi to hjemmekamper som blir veldig sentrale. Jeg er sikker på at vi slår tilbake, sier Solskjær ifølge BBC.

- Vi red av stormen de første ti minuttene og var fornøyd. Men vi startet svakt etter pause, sier Solskjær.

Swansea kunne juble etter en god annen omgang med tre scoringer.

- Dette var utrolig viktig for både fansen og spillerne. Vi trengte tre poeng, sier Swansea-kaptein Ashley Williams

- Selvtilliten og det mentale var på plass. Det var en god kamp, sier Swansea-manager Garry Monk.

Trenerbytte Det finnes mange hete lokaloppgjør i britisk fotball og kampen om South-Wales har bestandig vært helt oppe i toppsjiktet. Oppgjøret fikk en speiell oppladning da Swansea-trener Michael Laudrup fikk sparken som første trener siden 2004 da Brian Flynn måtte pakke treningsbagen å forlate Swansea. 

Inn som trener for de hvite er Gary Monk, mannen som var kaptein for Swansea når Flynn fikk sparken, for å prøve å snu den forferdelige statistikken på kun én seier på de siste ti kampene i Premier League. 

Swansea best i gang Vertene kom best i gang på Liberty Stadium og kunne gått opp i ledelsen allerede etter 40 sekunder spilt. Wayne Routledge kom hurtig framover og fikk avsluttet, men skuddet gikk rett i klypene på David Marshall i mål for Cardiff. 

TVERRLIGGERTREFF: Craig Bellamy kom nærmest for Cardiff da han banket ballen in tverrliggeren rett etter pause. AP Photo/Rui Vieira
TVERRLIGGERTREFF: Craig Bellamy kom nærmest for Cardiff da han banket ballen in tverrliggeren rett etter pause. AP Photo/Rui Vieira Vis mer

Førsteomgang var preget av mange halvsjanser uten at noen av lagene kom spesielt nærme en scoring. Det skulle imidlertid endre seg i andre omgang. 

For dommer Andre Marriner hadde kun ett minutt på klokka da innbytter Pablo Hernandes slo en fantastisk pasning i lengderetningen mot lynraske Routledge. Han gjorde ingen feil alene med Marshall og hjemmelaget kunne juble for scoring i oppgjøret.

Tverliggertreff for gjestene Kun tre minutter senere var det Cardiff og Craig Bellamy sin tur til å vise seg fram. Wilfred Zaha kom stormende framover men snublet i ballen. Bellamy overtok umiddelbart før han la ballen til rette og banket ballen i treverket bak en sjanseløs Vorm. 

Cardiff kom ikke nærmere utligning før i det 78 minutt. Kim prøvde seg på et frekt brassespark fra fem meter men ballen gikk over Vorm i Swansea-målet. 

Swansea-dominans Mot slutten av kampen skulle det gå trått for Solskjærs menn. Routledge fikk ballen i god posisjon og chippet ballen inn i feltet. Ballen gikk over Wilfred Bony, men på bakerste kom lille Dyer inn og stanget ballen inn i lengste.

Fem minutter før slutt punkterte Swansea for alvor kampen om South-Wales. Hernandez slo et perfekt frispark inn mot mål og Swanseas toppscorer Bony knuste Ben Turner i lufta og ballen gikk i mål. Da var lufta for alvor gått ut av Cardiff. 

Hele Norges coronakart