- Det gjør vondt innvendig

Suzann Pettersen innrømmer at resultatene går på humøret løs.

USTABIL: Suzann Pettersen har ikke fått den sesongstarten hun ønsket, men er sikker på at oppturen kommerFoto: SCANPIX/Harry How/Getty Images/AFP
USTABIL: Suzann Pettersen har ikke fått den sesongstarten hun ønsket, men er sikker på at oppturen kommerFoto: SCANPIX/Harry How/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ORLANDO (Dagbladet): 22, 21, 25, 26, 12 og 15. Det er plasseringene til Tutta så langt denne sesongen, langt unna der Europas golfdronning ønsker å være.

- Jeg føler at Kraft Nabisco (den siste turneringen hun spilte, 15. plass journ.anm.) var det beste jeg har spilt i år. Det har vært utrolig mye stang ut, og det er vanskelig når du spiller bra uten å levere. Da er det tålmodigheten som tar deg til slutt. Det er vanskelig å si snart, snart, snart, sier hun til Dagbladet.

31-åringen har akkurat fullført en runde på hjemmebanen Bay Hill i Orlando. Dagbladet er et av mediene som har fått være med og spille med henne denne dagen.

I løpet av de 18 hullene viste Tutta fram noen av slagene som har gjort henne til en av verdens absolutt beste. Etter en litt slurvete start med to bogeyer, slo hun om takten og fikk birdie på de neste fem.

Til slutt kom Pettersen inn på tre under par på den svært krevende banen der vann og sandbunkere preger nesten hvert eneste hull.

Tiger Woods endte nylig sin lange seierstørke på nettopp Bay Hill.

Avslappet Årets sesong har vært preget av meget gode runder, etterfulgt av noen like dårlige. Tutta sier hun aldri har klart å finne den rette flyten i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer