Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det hadde betydd mye for meg å være med

Tarik Elyounoussi mister minnekampen for Knut Torbjørn Eggen.

VM-KVALIK: Tarik Elyounoussi og resten av landslaget spiller kamp fredag, og Elyounoussi rekker derfor ikke lørdagens minnekamp for Knut Torbjørn Eggen. Foto: Erlend Aas / Scanpix
VM-KVALIK: Tarik Elyounoussi og resten av landslaget spiller kamp fredag, og Elyounoussi rekker derfor ikke lørdagens minnekamp for Knut Torbjørn Eggen. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): - Jeg hadde veldig lyst til å være med, så det er kjedelig hvis jeg ikke får vært med på minnekampen, sier Tarik Elyounoussi til Dagbladet.

Trodde på Elyounoussi Han debuterte i Fredrikstad i 2005, da Knut Torbjørn Eggen var assistenttrener under Egil Drillo Olsen.

- Jeg hadde ikke spilt verken på landslaget eller i Tippeligaen i dag om det ikke var for Knut Torbjørn. Jeg har alt å takke ham for. Han er uten tvil den som har betydd mest for min karriere, har Elyounoussi tidligere uttalt til Dagbladet.

På lørdag vil det bli holdt en minnekamp for avdøde Knut Torbjørn Eggen på Fredrikstad Stadion. Kampen blir arrangert av Dagfinn Enerly og Tor Trondsen, og spilles mellom Team Eggen og Team RBK, med flere kjente profiler på begge lag.

Elyounoussi og resten av det norske landslaget spiller fredag VM-kvalifisering på Island, og i følge Norges Fotballforbund drar landslaget fra Island 15.30 lørdag, og det er derfor ikke mulig for den tidligere Fredrikstad-spilleren å bli med på kampen.

- Det hadde betydd mye for meg å være med, sier Elyounoussi.

Betydd mye for folk Han berømmer arrangementet som blir holdt.

Begravelse: Tarik Elyounoussi fra begravelsen tidligere i år . Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
Begravelse: Tarik Elyounoussi fra begravelsen tidligere i år . Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer

-Det er kjempefint å holde en sånn minnekamp. Det viser hvor mye han har betydd for folk, og det blir en fin avskjed med minnekamp og fest, med mange kjente, sier han.

Selv om Elyounoussi ikke rekker selve fotballkampen håper han å kunne være med på arrangementet senere på kvelden.

- Han har absolutt betydd mye for meg. Det er en sammenkomst for alle som skal spille senere på kvelden, så det håper jeg at jeg uansett får vært med på.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media