- Det hadde blitt bråk om det kostet oss seieren

Carew om ballen som var inne.

STOR KAMP: John Carew skapte mye trøbbel for Skottland og serverte Erik Huseklepp, men fikk ikke målet han burde hatt på Ullevaal. - Det hadde blitt bråk o det kostet oss seieren, sier superspissen.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
STOR KAMP: John Carew skapte mye trøbbel for Skottland og serverte Erik Huseklepp, men fikk ikke målet han burde hatt på Ullevaal. - Det hadde blitt bråk o det kostet oss seieren, sier superspissen. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Norge — Skotttland 4-0 (2-0)

Norge ledet allerede 3-0, men John Carew var hissig i boksen for å krone en stor kamp med scoring. 20 minutter før slutt fikk han endelig lønn for strevet, men linjemann og dommer vinket spillet videre til tross for at ballen åpenbart var over streken.

- Det får gå for denne gang, men det hadde blitt bråk om den hadde kostet oss seieren, sier Carew til Dagbladet etter seieren mot Skottland.

- Mye juks fra skotteneSannsynligvis var det bare den etterlengtede seieren som gjorde at dommer Alain Hamar var fredet etter 90 minutter på Ullevaal. Skottland-stjernen Darren Fletcher mente han ødela kampen.- Jeg synes det var den del rart jeg også. Jeg forstår ikke mitt gule kort, og jeg burde hatt straffe, sier Carew, som også var mannen som skapte så mye trøbbel for Gary Caldwell at han ble sendt i dusjen etter en drøy halvtime.

- Det var mye holding og juks fra deres side, men det ble vel etter hvert en del avgjørelser som gikk begge veier. Likt for begge lag, sier tanksenteren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer