Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det hadde blitt bråk om det kostet oss seieren

Carew om ballen som var inne.

STOR KAMP: John Carew skapte mye trøbbel for Skottland og serverte Erik Huseklepp, men fikk ikke målet han burde hatt på Ullevaal. - Det hadde blitt bråk o det kostet oss seieren, sier superspissen.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
STOR KAMP: John Carew skapte mye trøbbel for Skottland og serverte Erik Huseklepp, men fikk ikke målet han burde hatt på Ullevaal. - Det hadde blitt bråk o det kostet oss seieren, sier superspissen. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Norge — Skotttland 4-0 (2-0)

Norge ledet allerede 3-0, men John Carew var hissig i boksen for å krone en stor kamp med scoring.

20 minutter før slutt fikk han endelig lønn for strevet, men linjemann og dommer vinket spillet videre til tross for at ballen åpenbart var over streken
.

- Det får gå for denne gang, men det hadde blitt bråk om den hadde kostet oss seieren, sier Carew til Dagbladet etter seieren mot Skottland.

- Mye juks fra skottene
Sannsynligvis var det bare den etterlengtede seieren som gjorde at dommer Alain Hamar var fredet etter 90 minutter på Ullevaal. Skottland-stjernen Darren Fletcher mente han ødela kampen.

- Jeg synes det var den del rart jeg også. Jeg forstår ikke mitt gule kort, og jeg burde hatt straffe, sier Carew, som også var mannen som skapte så mye trøbbel for Gary Caldwell at han ble sendt i dusjen etter en drøy halvtime.

- Det var mye holding og juks fra deres side, men det ble vel etter hvert en del avgjørelser som gikk begge veier. Likt for begge lag, sier tanksenteren.

MYE KRIGING: John Carew fikk en plastikkhjelm kastet etter seg da han ble liggende på gresset etter en av mange tøffe dueller mot Skotland.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
MYE KRIGING: John Carew fikk en plastikkhjelm kastet etter seg da han ble liggende på gresset etter en av mange tøffe dueller mot Skotland. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer

Nå lever VM-drømmen videre, selv om svært mye skal gå Norges vei før vi kan bestille billetter til VM i Sør Afrika.

- Det var en stor kveld for oss i går. Det er lenge siden vi har gitt det norske publikumet en slik opplevelse, sier Carew.

• Slik går Norge til VM!

OSLO 20090812:
John Carew i kamp mot Skottlands Christophe Berra under landskampen mellom Norge og Skottland på Ullevaal Stadion onsdag kveld. Kampen endte 4-0.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
OSLO 20090812: John Carew i kamp mot Skottlands Christophe Berra under landskampen mellom Norge og Skottland på Ullevaal Stadion onsdag kveld. Kampen endte 4-0. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!