Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det hadde vært en drøm hvis 2015 var like bra. Eller enda bedre

Ronaldo har hatt et eventyrlig 2014 - og streber likevel etter å bli bedre.

VIL BLI BEDRE: Cristiano Ronaldo har hatt et eventyrlig 2014 og nærmer seg 30 årsdagen. Likevel sier målmaskinen at han og Real Madrid fortsatt kan forbedre seg. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
VIL BLI BEDRE: Cristiano Ronaldo har hatt et eventyrlig 2014 og nærmer seg 30 årsdagen. Likevel sier målmaskinen at han og Real Madrid fortsatt kan forbedre seg. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO Vis mer

Cristiano Ronaldo har hatt et eventyrlig 2014 og nærmer seg 30 årsdagen. Likevel sier målmaskinen at han og Real Madrid fortsatt kan forbedre seg.

Ronaldo har scoret 32 mål på 25 kamper denne sesongen, hele 25 av dem i ligaen. Det er ny rekord i spanske La Liga, og portugiseren har sjansen til å slå erkerival Lionel Messis rekord på 50 seriemål fra 2012.

Real vant mesterligaen og den spanske cupen sist sesong, og leder ligaen foran Barcelona.

- Det ville vært en drøm hvis 2015 var like bra, eller enda bedre, enn 2014. Det er mulig, for Real Madrid er alltid en kandidat til å vinne alle turneringer, sier Ronaldo.

Real fikk en litt trøblete start på sesongen, men etter to tap på de tre første kampene, står de nå med 12 strake seirer i serien og 22 strake seirer i alle turneringer.

- Vi har lagånden som hjelper oss å vinne så mye som mulig, og vi vil kjempe til døden for å klare det, sier han.

- Vil bli i Real Madrid Ronaldo ble linket bort fra Real Madrid mot slutten av José Mourinhos regjeringstid, og da sto gamleklubben Manchester United med åpne armer og et åpent sjekkhefte. Portugiseren valgte å forlenge kontrakten med den spanske hovedstadsklubben, og i et nylig intervju sa agent Jorge Mendes at Ronaldo kom til å avslutte karrieren i Real.

Ronaldo selv gir trener Carlo Ancelotti mye av æren for suksessen han og klubben har for tiden.

- Treneren er veldig viktig for oss. Han er en glimrende trener og en flott person. Alle er veldig fornøyde med ham. Vi er som en familie som vil prøve å bygge på suksessen i 2014, sier Ronaldo.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media