- Det hadde vært en katastrofe

Sjekk hva som sto i dekket til Kristoff!

UPS! Alexander Kristoffs mekaniker oppdaget en metallbit som sto ut av dekket hans etter seieren i Flandern rundt. - En punktering i finalen hadde vært en katastrofe, sier Stavanger-mannens trener og stefar, Stein Ørn. FOTO: Tim De Waele/Philippe Maertens, Katjusja
UPS! Alexander Kristoffs mekaniker oppdaget en metallbit som sto ut av dekket hans etter seieren i Flandern rundt. - En punktering i finalen hadde vært en katastrofe, sier Stavanger-mannens trener og stefar, Stein Ørn. FOTO: Tim De Waele/Philippe Maertens, Katjusja Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): En av mekanikerne til Katjusja kunne lettere sjokkert konstatere at en metallbit sto ut av dekket på Alexander Kristoffs sykkel etter triumfen i Flandern rundt.

- Det ble oppdaget da vi kom tilbake til hotellet. Trolig sto den der underveis i rittet, også. Etter målgang brukte ikke Alexander sykkelen sin noe særlig. Den var kun innom det internasjonale sykkelforbundet for å scanne den for motordrevne deler, opplyser pressesjef Philippe Maertens overfor procycling.no.

Han la ut bildet på Twitter, og kommenterte at «litt flaks skal man ha for å vinne Flandern rundt».

Etter all sannsynlighet var altså metallbiten i dekket da Kristoff ankom målområdet i Oudenaarde sammen med Niki Terpstra. På spill sto en seier i et av sykkelsportens store monumenter foran øynene på en hel sykkelverden.

- Punktering hadde vært katastrofe procycling.no viste bildet til Kristoffs trener og stefar, dagen etter jubeldagen.

- Hva hadde skjedd om han hadde pådratt seg en punktering i løpet av rittets finale?

- Nei, det sier seg jo egentlig selv: Det hadde vært en katastrofe! utbryter Ørn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.