Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det hadde vært moro å spille, men ikke så smart

Bjarmann droppet Lyn-treninga.

KRINGSJÅ/OSLO (Dagbladet.no): Henning Berg fleipet søndag med at Lyn-direktør Torgeir Bjarmann skulle dra på seg fotballskoene på Lyn-trening i dag.

Det skjedde ikke. Den tidligere LSK-bautaen holdt seg inne på kontoret mens laget trente i regnværet.

- Det er uaktuelt for meg å spille. Det var en enkel avgjørelse, jeg la opp for to år siden. Jeg spiller for lite fotball til å henge med på dette nivået, sier Bjarmann til Dagbladet.no.

Samtidig bekrefter han at trener Berg vurderte direktøren seriøst for en rolle bak på banen. Lyn er ribbet for midtstoppere etter at både Steven Lustü og Kristian Flittie Onstad ble utvist søndag.

Mosjonist

De soner karantene mot Sandefjord i morgen. I tillegg er stopper og kaptein Tommy Berntsen kneoperert.

- Jeg sa bare til Henning i går kveld at det er uaktuelt for meg å spille. Jeg spilte på 2. laget til LSK i fjor, men det var bare på mosjonsbasis.

- Prøvde Henning å overtale deg?

SLIK VI HUSKER BJARMANN: Torgeir Bjarmann sparte ikke på de tøffe taklingene i LSK. I Lyn vil han ikke trekke på seg fotballskoene. Alle foto: Scanpix
SLIK VI HUSKER BJARMANN: Torgeir Bjarmann sparte ikke på de tøffe taklingene i LSK. I Lyn vil han ikke trekke på seg fotballskoene. Alle foto: Scanpix Vis mer

- Nei, vi tok det kjapt. Jeg har vært ganske klar på dette. Jeg er like bestemt som vanlig.

Bjarmann innrømmer at det kribler litt i føttene etter fotball, og at 37-åringen fortsatt fristes av fotballspill.

- Det hadde vært moro å spille, men ikke så veldig smart. I og med at vi har den ungdomsprofilen vi har, så er det bedre å la yngre spillere få sjansen.

- Du har lisens for å spille, hva skal du bruke den til?

- Jeg har tenkt til å bruke den til talentutviking. Vi har en del talenter jeg skal spille sammen med i 3. divisjon, sier Bjarmann.

Utfordring

Han overlater til Berg å vurdere hvem som skal steppe inn som midtstoppere i morgen. Etter kampslutt søndag ble Stefan Gislason og Daniel Theorin lansert som nødstoppere.

- Jeg vet at Henning kommer til å løse dette. Vi tar det som en utfordring. Vi har ikke ekstremt mange midtstoppere igjen, men vi har folk, sier Bjarmann.

• Din kommentar:
Tror du Bjarmann hadde fungert i Lyn-forsvaret?

- Det hadde vært moro å spille, men ikke så smart
FIKK SPØRSMÅL AV BERG: Med blant andre Berntsen skadd ble Torgeir Bjarmann spurt av Henning Berg om han hadde lyst til å spille for Lyn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling