Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det han driver med er bare tull

Frode Hamre var lynende forbannet etter løp på Forus.

 FORBANNET. Frode Hamre var sinna etter et løp på Forus tirsdag kveld. Her i en lystigere stund på Bjerke med hesten Mystical News som vant norsk derby. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FORBANNET. Frode Hamre var sinna etter et løp på Forus tirsdag kveld. Her i en lystigere stund på Bjerke med hesten Mystical News som vant norsk derby. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Frode Hamre kom til start med en enorm favoritt i V65-spillet på Forus tirsdag kveld. Han trodde på en grei tur til mål.

Men slik ble det slett ikke.

Han ble overraskende svart opp av kusken til Fux Pride, og storfavoritten Choco Sun måtte virkelig slite for å vinne.

- Det er bare tull. Det er greit at storfavoritten blir svart opp noen ganger. Men her har vi en amatørkusk som velger å bruke en hest så kraftig etter flere skadebehandlinger på denne måten i hestens første start.

Og han fortsetter kraftsalven:

- Vi lever av dette. Han er amatør. Han bare leker ute i banen. Det blir feil for meg, og ikke bra for spillerne heller.

Choco Sun vant, men måtte ta ut alt for å holde unna til seier med knapp margin.

Fux Pride luntet i mål, ganske sliten.

Einar Nedrebø tok kontakt med Dagbladet etter at løpene var over på Forus.

- Frode Hamre kan ikke bare komme hit og regne med at han blir bukket til tet, slik at han kan sanke poeng på sine hester. Jeg er fornøyd med min hest og egen kjøring. Fux Pride leverte bra føste gang etter en løpspause, sa Nedrebø til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!