Trenersparking Rosenborg Ballklub

Det han gjorde er fortsatt en hån mot alt det flotte RBK-vennene har stått for

Det er ikke trenerskiftet dette dreier seg om. Det er mangelen på kameratskap.

HOLDT I FIRE ÅR: Forholdet mellom den mektige RBK-sjefen Ivar Koteng og trenerduoen Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun holdt i fire år. Det er muligens sportslig greit, men det samme kan slett ikke sies om måten denne sparkingen ble foretatt på. Og da er det ille i enhver idrettsklubb. FOTO: Ned Alley / NTB scanpix
HOLDT I FIRE ÅR: Forholdet mellom den mektige RBK-sjefen Ivar Koteng og trenerduoen Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun holdt i fire år. Det er muligens sportslig greit, men det samme kan slett ikke sies om måten denne sparkingen ble foretatt på. Og da er det ille i enhver idrettsklubb. FOTO: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I LØPET av noen dager kan krisen i Rosenborg rent matematisk være historie. Akkurat det krever ikke mer enn en overraskende stor seier mot Celtic i Champions League-kvalifiseringen på Lerkendal i morgen og de to resultatene til helga som gir skifte i toppen av Eliteserien. Men de siste ukers dramatikk på Lerkendal har ikke noe å gjøre med matematikk. Bare med følelser for hva som er rett og galt i Norges desidert mest folkelige idrettsklubb.

Det er de følelsene som gjør at denne sparkingen fortsatt er en hån mot alle de gode fellesskapsverdiene som norsk idrett i beste fall står for, og at denne krisen ikke løser seg før den alt for mektige RBK-eier Ivar Koteng klarer å sette de riktige ordene på det han har gjort feil i selve prosessen for å bli kvitt eks-trenerne Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun.

Fomlete vendinger som «dumt av meg», «sorry» og «unnskyld», altså. Ord som hører med når du skal lime sammen sprekker i tette forhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer