- Det han kommer med tilfører ikke debatten en dritt. Det er bare stusslig

Sportslig leder raser etter Morten P-kommentar.

RASER: Richard Jansen (innfelt) er kritisk til Dagbladet-kommentator Morten P for hans negative omtale av kvinnefotball. Han mener også NFF har feil holdninger, og savner støtte utad. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
RASER: Richard Jansen (innfelt) er kritisk til Dagbladet-kommentator Morten P for hans negative omtale av kvinnefotball. Han mener også NFF har feil holdninger, og savner støtte utad. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Les kommentaren til Morten P her

(Dagbladet): Dagbladets Morten Pedersen har i dag en kommentar på trykk hvor han mener det er vanskelig å forstå fotballjentenes rop om mer oppmerksomhet, fordi man får den oppmerksomheten man fortjener.Kommentaren satte sinne i kok hos Richard Jansen, nestleder i serieforeningen for kvinnefotball, og sportslig leder for Stabæks kvinnelag. Han skrev følgende på Twitter i dag:

- Morten P. Trist som faen. 

Feil tall I sin kommentar kritiserer Morten P interessen for kvinnefotball, og viser til at ingen norske TV-kanaler vil sende kvinnefotball.

UT OVER NRK er det ingen norsk TV-kanal som ønsker å sende damefotball. TV2 og andre kommersielle kanaler er faktisk villige til å betale mer for fotballrettighetene om de bare kunne slippe den "tvangspakka" damefotballen er, dette fordi seertallene (oppmerksomheten) er så lave at man taper penger på å sende en toppseriekamp, skriver Morten P.

Det setter Jansens sinne i kok.

- Vi har ikke prøvd noe annet. Morten P bare synser og antar, han kan ikke vite dette. Jeg vil heller at vi kan prøve en annen måte å selge det på. Se til Sverige, der gikk Damallsvenskan for 25 millioner kroner i året, sier Jansen til Dagbladet.  Dinosaur Jansen er lei av å se, det han beskriver som dinosaurer, få uttale seg fritt i media uten å bli irettesatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer