Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det han sa om van Persie motiverer oss

Mancini har gitt City-spissene tenning.

BER UNITED PASSE SEG: Manchester United ledet serien med åtte poeng bare seks serierunder før slutt i fjor, og tapte. Nå leder United med sju poeng, men Carlos Tevez tror det blir en kamp til siste slutt. Foto: REUTERS/Phil Noble
BER UNITED PASSE SEG: Manchester United ledet serien med åtte poeng bare seks serierunder før slutt i fjor, og tapte. Nå leder United med sju poeng, men Carlos Tevez tror det blir en kamp til siste slutt. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester Citys stjernekvartett på topp har til sammen scoret 25 mål i Premier League denne sesongen.

Likevel har ikke manager Roberto Mancini vært helt fornøyd med uttellingen, og nylig kom han med et hjertesukk om Robin van Persie, som på sin side har banket inn 16 i ligaen.

- Han er forskjellen
Italieneren tror nederlenderen kan være mannen som skyter ligagullet tilbake til Old Trafford.

- Han har forandret situasjonen til United. Han er forskjellen mellom oss, sa Mancini, og la til:

- Vi ønsket van Persie fordi vi visste han kunne bli en viktig spiller. Han er totalt forskjellig fra de andre spissene våre.

Motivasjon for Tevez
Uttalelsene gikk ikke upåaktet hen i City-leiren. Carlos Tevez - som selv står med sju mål i 2012/13-sesongen - har fått ekstra tenning av sjefens ord.

- Det han sa var en motivasjon for oss spissene, sier han til BBC.

Avstanden mellom Manchester-lagene er for øyeblikket på sju poeng i Uniteds favør, og begge har tøffe kamper til helga. United møter Liverpool på Old Trafford søndag, og en halvtime etter kampslutt der er det Arsenal - City på Emirates.

Tevez sier United ikke skal føle seg for trygge.

- Hvis United taper en kamp, vil vi komme nærme dem. Det vet de. Det er mange kamper igjen. Det blir en kamp til siste slutt, tror Tevez.

TOPPSCORER: Robin van Persie har allerede scoret 20 mål for Manchester United denne sesongen, 16 av dem i serien. Foto:  (AP Photo/PA, Martin Rickett)
TOPPSCORER: Robin van Persie har allerede scoret 20 mål for Manchester United denne sesongen, 16 av dem i serien. Foto: (AP Photo/PA, Martin Rickett) Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!