Det handler om kynisme

ISTANBUL (Dagbladet): Drillo hørte sikkert støyen fra Ali Sami Yen stadion der han satt på et hotellrom ikke så langt unna. Og hadde det ikke vært for den samme støyen, så hadde sikkert Rosenborg-spillerne hørt verdens største fotballkynikers fortvilte skrik i minuttene etter pause.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SLAGET TAPT: I går syndet RBK-spillerne mer enn de har gjort på et par sesonger i Mesterligaen.

Ett eller annet sted i bortegarderoben på Ali Sami Yen ble det gjenglemt et helt sentralt fotballbud mellom klokka halv elleve og kvart på elleve lokal tid i går kveld.

Tre kvarter og en dusj seinere ble det sannsynligvis oppdaget av en gjeng norske fotballspillere som garantert ikke gjør den samme forglemmelsen en gang til.

Men der og da var det alt for seint. Trøsten er at Rosenborg alltid har hatt en mesterlig evne til å lære av sine egne feil.

Og kanskje aller viktigst i innspurten av Mesterligaen:

  • Løpet er slett ikke kjørt i forhold til kvartfinale - verken som vinner av gruppe B, eller som en av de to beste toerne i hele turneringen.

Det omtalte budet er det mest sentrale i bortekamper på høyt internasjonalt nivå:

  • Det handler om kynisme.

Om hele tida å være skjerpet i forhold til å gjøre oppgaven så vanskelig som over hodet mulig for motstanderen - og ikke falle for fristelsen til å prøve på de småfikse sakene som fungerer på treningen, og av og til i Tippeligaen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer