Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det har aldri blitt snakket så mye om kunstløp som etter kommenteringen til Skappel

Forsvarer TV 2-profilen etter seerstorm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Følg OL i Dagbladets studio.

(Dagbladet): TV 2 og kunstløp-kommentator Dorthe Skappel fikk massiv kritikk etter kunstløpsendingen fra OL i går.

TV-personligheten Per Sundnes er ikke enig i kritikken fra blant annet mesterskaptsdommer Lise Røsto Jensen og tidligere skøytepresident Vibecke Sørensen.

- Det har aldri vært snakket så mye om kunstløp som etter kommenteringen hennes i går, sier Per Sundnes i Dagbladets OL-studio.

- Rulles i gull Sundnes er gjest i Dagblad-studio under åpningssermonien i Sotsji i i kveld.

- Dorthe må rulles i gull og strøs med glitter for den jobben hun har gjort for kunstløpsporten, sier Sundnes.

- Sjalusi finnes i mange former. Skøyteforbundet var lei seg for at Dorthe og (Christer) Tornell hadde dratt det (kommenteringen) mot underholdning, men det er jo det det er: Det er skamløs underholdning, sier Sundnes, som samtidig avslører at han er en stor tilhenger av sporten.

- Skuffende På blant annet TV 2 Sportens Facebook-side haglet det med kritikk mot kommentatorene underveis i kunstløpsendingen.

- Det er trist. Først og fremst kunstløpfaglig. De har ikke tyngde til å dra en sending, sa mesterskapsdommer Lise Røsto Jensen til Dagbladet.

- Dette er skuffende og viser at TV 2 ikke tar kunstløp på alvor. Det bør være fokus på de sportslige prestasjonene. Det var det ikke i kveld, sa tidligere skøytepresident Vibecke Sørensen.

Du kan følge Dagbladets OL-sending her.

FORSVARES: Dorthe Skappel fikk kritikk av seere etter TV 2s kunstløpsending i går. Oer Sundnes mener sporten kan takke Skappel for at de aldri har fått mer oppmerksomhet.   Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
FORSVARES: Dorthe Skappel fikk kritikk av seere etter TV 2s kunstløpsending i går. Oer Sundnes mener sporten kan takke Skappel for at de aldri har fått mer oppmerksomhet. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!