- Det har ikke gått så bra

Robben forhandler om ny Chelsea-kontrakt.

(Dagbladet.no): Etter at Chelsea signerte vingen Florent Malouda fra Lyon stilles det spørsmålstegn til skadeforfulgte Arjen Robbens fremtid i London-klubben.

Nå innrømmer driblevingen at kontraktsforhandlingene går litt tregt.

- Jeg har ikke signert en ny kontrakt enda. Det har ikke gått så bra, men vi får se hva som skjer, sier Robben, ifølge Sky Sports.

Hollenderen har vært koblet til en rekke store klubber de siste månedene. Likevel understreker Chelsea-sjef Jose Mourinho at han vil beholde 23-åringen.

- Jeg vil gjøre det veldig, veldig klart at selv om vi har signert Malouda, betyr ikke det at døra er åpen for at han kan forlate, sier Mourinho til Sky Sports.

Robben selv er smigret over interessen i Europa.

- For enhver spiller er det godt når det er interesse fra store klubber i verden. Det viser kun at du er en god spiller, og jeg ser på det som et kompliment, sier Robben, som svarte følgende på spørsmål om han trodde han ville starte sesongen med Chelsea:

- Jeg tror det

USIKKER FREMTID: Arjen Robben, her i en disputt med Sheffield United-kaptein Chris Morgan, innrømmer at kontraktsforhandlingene med Chelsea går litt sakte. Foto: Chris Young, AFP
USIKKER FREMTID: Arjen Robben, her i en disputt med Sheffield United-kaptein Chris Morgan, innrømmer at kontraktsforhandlingene med Chelsea går litt sakte. Foto: Chris Young, AFP Vis mer