- Det har ikke vært lett for Maren

Sverre Haugli sier søsteren har fått mest støtte under Mueller-saken.

TEAM HAUGLI: Trener Knut Andreas Ramsrud (t.h) snakket med Maren Haugli i går, og sier at skøyteløperen har det bra. Her sammen med broren Sverre (t.v). Foto: Erik Berglund/Dagbladet
TEAM HAUGLI: Trener Knut Andreas Ramsrud (t.h) snakket med Maren Haugli i går, og sier at skøyteløperen har det bra. Her sammen med broren Sverre (t.v). Foto: Erik Berglund/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Maren Haugli (24) er blitt utsatt for grov sjikane og hets etter at Peter Mueller fikk sparken som skøytetrener.

I går måtte Norges beste kvinnelige skøyteløper fjerne gjesteboka på sin egen nettside på grunn av nedsettende kommentarerer.Alltid noen som er uenige Sverre Haugli (27) og søsteren utgjør Team Haugli. De står per i dag utenfor landslaget. Storebroren sier til Dagbladet at han helst ikke ønsker å si så mye om hvordan de siste døgnene har vært for 24-åringen.

- Men det er åpenbart at det ikke har vært lett for Maren, sier Sverre Haugli.- Har hun fått mye støtte?

- Det er alltid noen som er uenige. Men hun har fått bra støtte av de rette personene, og det er Olympiatoppen, skøyteforbundet og Idrettsforbundet, sier Sverre.Lillesøsteren havnet midt i skuddlinja fordi det var hun som rapporterte den seksuelle trakasseringen fra Mueller, den mye omtalte episoden under en middag i Berlin.

- Det er selvsagt leit at det skulle bli sånn, men 99 prosent av det Maren har fått er støtte, sier storebror.Har vært hos kjæresten Skøytejenta har vært hos kjæresten i Hallingdal siden Mueller fikk sparken mandag og storebroren understreker at han ikke har snakket veldig mye med henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer