- Det har ingenting å si hvor mange rabonaer du tar, dersom du gir vekk ballen og lager straffe

Thorstvedt er ikke overbevist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tottenham vant med meget overbevisende sifre over greske Asteras i Europaligaen i går kveld.Ved 90 spilte minutter viste resultattavla 5-1, og Erik Lamela hadde levert en scoring som gjør seg best i glass og ramme.

Mye å bevise Hans norske navnebror som også har en fortid i Tottenham, Erik Thorstvedt, er derimot ikke like imponert over argentineren, og mener han har mer å bevise enn litt fiksfakseri mot heller laber motstand.

- Det har ingenting å si hvor mange rabonaer du tar, dersom du gir vekk ballen og lager straffespark slik han har gjort de siste kampene i Premier League. Jeg er fortsatt veldig usikker på ham, og er ikke overbevist om at han kommer til å ta nivået i England, sier Thorstvedt til Dagbladet.

Den 22 år gamle argentineren som kom fra Roma for litt over ett år siden hadde en fryktelig fjorårssesong. Thorstvedt er klar på at unggutten fortsatt har mye å bevise, selv om pila har pekt litt oppover etter sommeren.

- I fjor var det jo fullstendig katastrofe. Nå har han fått en landsmann som trener i Mauricio Pochettino og ting ser litt bedre ut, men han varierer fortsatt veldig. Det er klart at når dette målet nå går verden rundt, og han kan våkne opp til positive overskrifter, har det en positiv innvirkning på selvtilliten, men jeg føler fortsatt at det kan gå begge veier med sesongen hans. På den måten er han litt et symbol på resten av laget også, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer