- Det har ingenting å si hvor mange rabonaer du tar, dersom du gir vekk ballen og lager straffe

Thorstvedt er ikke overbevist.

(Dagbladet): Tottenham vant med meget overbevisende sifre over greske Asteras i Europaligaen i går kveld.

Ved 90 spilte minutter viste resultattavla 5-1
, og Erik Lamela hadde levert en scoring som gjør seg best i glass og ramme.

Mye å bevise Hans norske navnebror som også har en fortid i Tottenham, Erik Thorstvedt, er derimot ikke like imponert over argentineren, og mener han har mer å bevise enn litt fiksfakseri mot heller laber motstand.

- Det har ingenting å si hvor mange rabonaer du tar, dersom du gir vekk ballen og lager straffespark slik han har gjort de siste kampene i Premier League. Jeg er fortsatt veldig usikker på ham, og er ikke overbevist om at han kommer til å ta nivået i England, sier Thorstvedt til Dagbladet.

Den 22 år gamle argentineren som kom fra Roma for litt over ett år siden hadde en fryktelig fjorårssesong. Thorstvedt er klar på at unggutten fortsatt har mye å bevise, selv om pila har pekt litt oppover etter sommeren.

- I fjor var det jo fullstendig katastrofe. Nå har han fått en landsmann som trener i Mauricio Pochettino og ting ser litt bedre ut, men han varierer fortsatt veldig. Det er klart at når dette målet nå går verden rundt, og han kan våkne opp til positive overskrifter, har det en positiv innvirkning på selvtilliten, men jeg føler fortsatt at det kan gå begge veier med sesongen hans. På den måten er han litt et symbol på resten av laget også, sier han.

- Usikker på laget For sesongen til Spurs har vært alt annet enn en ubetinget suksess så langt. Niendeplass i ligaen, negativ målforskjell og beskjedne elleve poeng.

- Jeg er usikker på laget. Jeg klarer ikke å plassere de helt. Det er vanskelig å si hvilke spillere som er de elleve beste, og like vanskelig å si hvor gode de faktisk er. Jeg tror jo at Pochettino får det til etterhvert, men så langt har de variert veldig i både prestasjoner, resultater og spillestil, sier Thorstvedt.

En mann som derimot har imponert Thorstvedt, er Harry Kane. 21-åringen har kanskje ikke funnet veien til nettmaskene i Premier League ennå, men etter gårsdagens hattrick står han med fire mål på tre kamper i Europa.

Paralleller Den tidligere keeperkjempen var derimot ikke like imponert over ungguttens innsats mellom stengene i sluttminuttene, selv om han så absolutt fant underholdning i seansen.

- Det var ekstremt morsomt. Han tok det så seriøst, og så nesten knust ut etter at han slapp inn det frisparket. De forsøkte seg jo noen ganger til med skudd fra distanse, men da er det en fordel at du treffer mellom stengene, humrer Thorstvedt.

Og nordmannen er ikke fremmed for blemmer keeperdebuten for Tottenham. Han fumlet selv inn et forholdsvis enkelt skudd fra Nottingham Forrest-spiss Nigel Clough i sin første kamp for Spurs.

- Jeg tenkte faktisk ikke over det da jeg så kampen, men så la jeg merke til at noen fleipet om det på Twitter og tenkte «dæven». Likevel, i går vant Tottenham 5-1 mens vi tapte den kampen 1-2 for 25 år siden. Jeg tror Harry Kane hadde en bedre kveld enn jeg hadde, sier Thorstvedt.