ANNONSØRINNHOLD

- Det har nok vært litt i overkant hittil

Benitez preger allerede Chelsea. Se Oddsprogrammet!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg

Jeg håper dere er i ferd med å venne dere til «nye» Langoddsen, som på grunn av det langt større antallet objekter krever litt mer manøvrering. Norsk Tipping har lagt ut en hjelpeartikkel for dere som ønsker litt veiledning i hvordan lett finne frem, stikkord her er bruk av søkeboks og filtre: Slik virker nye Langoddsen.  

Som vanlig gjøres en tidlig titt på lørdagens oddsspill i denne ukens Oddsprogrammet, og et par kandidater er funnet til brukbar odds. Rafael Benitez' inntreden i Chelsea har snudd mye på hodet, og vi skal prøve å utnytte dette. 

Lørdagens oddsspill

West Ham - Chelsea U (3,15)
Lyon - Montpellier H (1,70)

Begge disse kampene kan spilles som enkeltkamper, og det er som vanlig min anbefaling. Ønsker du å spille de to som en dobbel får du 5,35 i odds. 

Merk at 1,80 i odds på under 2,5 mål i West Ham - Chelsea kan være et flott alternativ til å spille uavgjort, med noe mindre risiko!

Bli web- og mobilspiller!
For å nyttegjøre deg det nye tilbudet fra Norsk Tipping, som er større for «digitale» tippere, er det smart å være web- og mobilspiller. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken 

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året! 

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.