- Det har vært en hard start for meg, men jeg er en mer rolig mann nå

Deila innrømmer.

KLAR FOR ZAGREB: Ronny Deila på pressekonferanse i ettermiddag. Han står overfor en skikkelig eksamen i Celtic. Fansen krever seier og storspill mot Dinamo Zagreb torsdag. Foto: Espen Hartvig / NTB Scanpix
KLAR FOR ZAGREB: Ronny Deila på pressekonferanse i ettermiddag. Han står overfor en skikkelig eksamen i Celtic. Fansen krever seier og storspill mot Dinamo Zagreb torsdag. Foto: Espen Hartvig / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ronny Deila står overfor en skikkelig eksamen i Celtic. Fansen krever seier og storspill mot Dinamo Zagreb i Europa League torsdag.

- Dette blir en stor kamp for oss. Vi visste at John Guidetti ikke kunne spille for oss i Europa. Men vi har flere spillere som kan score.

- Det har vært en hard start for meg, men jeg er en mer rolig mann nå enn for halvannen måned siden. Ting begynner å sette seg nå, men det er mye som skal gjøres, sier Deila til NTB.

- Vi må ikke gå videre, men vi sikter mot det. Matchingen i europaligaen er nyttig for oss. Vi får sjekket ut hvor gode vi egentlig er.

Celtic har ikke vunnet i europacupen på fem kamper.

- Resultatene lyver ikke. Vi har ikke vært gode nok, men nå er tiden inne for å vise det, sa Deila.

- Vi er med i alle turneringer fortsatt. Alt er mulig, men å vinne Europa League vil være et fantastisk mål for oss. Jeg ser framgang på mange områder.

Hardt Celtic trente i landlige omgivelser i Lennoxtown onsdag. Torsdag kommer det cirka 35.000 tilskuere til stadion. Den er delvis stengt på grunn av noe begrenset interesse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer