KLAR FOR ZAGREB: Ronny Deila på pressekonferanse i ettermiddag. Han står overfor en skikkelig eksamen i Celtic. Fansen krever seier og storspill mot Dinamo Zagreb torsdag. Foto: Espen Hartvig / NTB Scanpix
KLAR FOR ZAGREB: Ronny Deila på pressekonferanse i ettermiddag. Han står overfor en skikkelig eksamen i Celtic. Fansen krever seier og storspill mot Dinamo Zagreb torsdag. Foto: Espen Hartvig / NTB ScanpixVis mer

- Det har vært en hard start for meg, men jeg er en mer rolig mann nå

Deila innrømmer.

Ronny Deila står overfor en skikkelig eksamen i Celtic. Fansen krever seier og storspill mot Dinamo Zagreb i Europa League torsdag.

- Dette blir en stor kamp for oss. Vi visste at John Guidetti ikke kunne spille for oss i Europa. Men vi har flere spillere som kan score.

- Det har vært en hard start for meg, men jeg er en mer rolig mann nå enn for halvannen måned siden. Ting begynner å sette seg nå, men det er mye som skal gjøres, sier Deila til NTB.

- Vi må ikke gå videre, men vi sikter mot det. Matchingen i europaligaen er nyttig for oss. Vi får sjekket ut hvor gode vi egentlig er.

Celtic har ikke vunnet i europacupen på fem kamper.

- Resultatene lyver ikke. Vi har ikke vært gode nok, men nå er tiden inne for å vise det, sa Deila.

- Vi er med i alle turneringer fortsatt. Alt er mulig, men å vinne Europa League vil være et fantastisk mål for oss. Jeg ser framgang på mange områder.

Hardt Celtic trente i landlige omgivelser i Lennoxtown onsdag. Torsdag kommer det cirka 35.000 tilskuere til stadion. Den er delvis stengt på grunn av noe begrenset interesse.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Deila har hatt en tøff innledning på livet i Celtic. Laget hans ble utspilt av Legia Warszawa i mesterligakvalifiseringen og tapte 1-6 sammenlagt.

Men skottene fikk en ny sjanse etter at Legia brukte en «ulovlig» spiller i noen få minutter. Celtic bommet så på sjansen i omspillet mot Maribor. Klubben åpnet med uavgjort borte mot Salzburg i Europa League.

Tregt I den skotske eliteserien ligger Celtic flere poeng bak teten, men med en kamp til gode. Alle forventer at Glasgow-laget vinner ligaen suverent til slutt.

Dinamo Zagreb vant sin åpningskamp i gruppen klart. Kroatene har også vunnet alle sine tre bortekamper i Europa League denne sesongen.

(NTB)

• Celtic - Dinamo Zagreb starter klokka 21.05 i morgen, torsdag.