- Det har vært en hard start for meg, men jeg er en mer rolig mann nå

Deila innrømmer.

KLAR FOR ZAGREB: Ronny Deila på pressekonferanse i ettermiddag. Han står overfor en skikkelig eksamen i Celtic. Fansen krever seier og storspill mot Dinamo Zagreb torsdag. Foto: Espen Hartvig / NTB Scanpix
KLAR FOR ZAGREB: Ronny Deila på pressekonferanse i ettermiddag. Han står overfor en skikkelig eksamen i Celtic. Fansen krever seier og storspill mot Dinamo Zagreb torsdag. Foto: Espen Hartvig / NTB ScanpixVis mer

Ronny Deila står overfor en skikkelig eksamen i Celtic. Fansen krever seier og storspill mot Dinamo Zagreb i Europa League torsdag.

- Dette blir en stor kamp for oss. Vi visste at John Guidetti ikke kunne spille for oss i Europa. Men vi har flere spillere som kan score.

- Det har vært en hard start for meg, men jeg er en mer rolig mann nå enn for halvannen måned siden. Ting begynner å sette seg nå, men det er mye som skal gjøres, sier Deila til NTB.

- Vi må ikke gå videre, men vi sikter mot det. Matchingen i europaligaen er nyttig for oss. Vi får sjekket ut hvor gode vi egentlig er.

Celtic har ikke vunnet i europacupen på fem kamper.

- Resultatene lyver ikke. Vi har ikke vært gode nok, men nå er tiden inne for å vise det, sa Deila.

- Vi er med i alle turneringer fortsatt. Alt er mulig, men å vinne Europa League vil være et fantastisk mål for oss. Jeg ser framgang på mange områder.

Hardt Celtic trente i landlige omgivelser i Lennoxtown onsdag. Torsdag kommer det cirka 35.000 tilskuere til stadion. Den er delvis stengt på grunn av noe begrenset interesse.

Deila har hatt en tøff innledning på livet i Celtic. Laget hans ble utspilt av Legia Warszawa i mesterligakvalifiseringen og tapte 1-6 sammenlagt.

Men skottene fikk en ny sjanse etter at Legia brukte en «ulovlig» spiller i noen få minutter. Celtic bommet så på sjansen i omspillet mot Maribor. Klubben åpnet med uavgjort borte mot Salzburg i Europa League.

Tregt I den skotske eliteserien ligger Celtic flere poeng bak teten, men med en kamp til gode. Alle forventer at Glasgow-laget vinner ligaen suverent til slutt.

Dinamo Zagreb vant sin åpningskamp i gruppen klart. Kroatene har også vunnet alle sine tre bortekamper i Europa League denne sesongen.

(NTB)

• Celtic - Dinamo Zagreb starter klokka 21.05 i morgen, torsdag.