USIKKER: Juventus-trener Antonio Conte røper at han er usikker på framtida i klubben. Dette til tross for suksess og nylig seriegull. Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO
USIKKER: Juventus-trener Antonio Conte røper at han er usikker på framtida i klubben. Dette til tross for suksess og nylig seriegull. Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCOVis mer

- Det har vært en utrolig slitsom sesong

Conte usikker på Juventus-framtida.

Antonio Conte har ledet Juventus til tre strake seriegull. Fansen frykter suksesstreneren vil forlate klubben i sommer.

Juventus feiret gullet i serie A ute på banen etter 1-0-seieren over Atalanta mandag. Serietittelen ble sikret allerede i helgen da Roma feilet mot Catania.

De siste ukene har det vært spekulasjoner i italienske medier om Contes framtid i klubben. Treneren har selv ikke gitt et klart svar. Under mandagens kamp sang fansen «Conte, bli hos oss».

- Det har vært en utrolig slitsom sesong. Jeg tror ikke Juventus kunne ha klart mer de siste tre årene. Vi må sette oss ned og snakke rolig sammen. Det jeg ønsker å si, skal jeg si til presidenten og direktørene, sier Conte.

- Jeg har et flott forhold til styret. Vi må se på hva som er best for Juve, som er det jeg ønsker, og om jeg har styrken til å fortsette, forteller Juventus-treneren.

(NTB)