Ronny Deilas Vålerenga med tolv kamper uten seier

- Det har vært et helvete

Ronny Deila mener det går an å bygge på mye av det man fikk se på Åråsen mot Lillestrøm. Nå er han fast bestemt på at de skal snu trenden.

KJENNER PRESSET: Ronny Deila har vært i hardt vær de siste ukene. Nå er de siste fire rundene i Eliteserien som cupfinaler, mener han. Foto: NTB/Scanpix
KJENNER PRESSET: Ronny Deila har vært i hardt vær de siste ukene. Nå er de siste fire rundene i Eliteserien som cupfinaler, mener han. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Lillestrøm - Vålerenga 0-0

ÅRÅSEN (Dagbladet): Det endte som mange hadde spådd. 0-0 etter en tøff batalje hvor fotballen ikke kom i hovedfokus. Vålerenga-sjef Ronny Deila mener kampen på Åråsen ble litt som han hadde forventa.

- Den ble egentlig det. Men jeg er veldig stolt av gutta som står opp for seg selv i 90 minutter i dag. Vi slipper ikke Lillestrøm til i det hele tatt, og det er en sterk prestasjon etter alt det vi har vært igjennom. Det vitner om at vi er en gjeng som slår tilbake, sier Ronny Deila til Dagbladet etter 0-0 på Åråsen.

Selv om han synes uavgjort er et greit resultat, innrømmer han at det er ergerlig at de ikke fikk det til å stemme offensivt.

- Det er fortærende at vi ikke sitter den store sjansen vi fikk, sier Deila om Herolind Shalas stolpetreff.

- Vi ville gå for tre poeng. Inngangen vår var å vinne midten og stenge av der. Vi ville sette opp sidene mer. Det fikk vi ikke gjort. Defensivt var det bra, sier treneren.

Den meritterte treneren tror de 22 spillerne ute på matta kanskje følte at det sto for mye på spill på Åråsen i ettermiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer