- Det har vært hyggelig, men dere kommer aldri til å vinne noe uten meg

Inter-presidenten avslører Zlatans avskjedsord.

HADDE IKKE TROEN: Zlatan Ibrahimovic var svært tvilende til at Inter var i stand til å vinne noe uten ham. Historien ble en helt annen, og sesongen etter Zlatan dro vant Inter den italienske trippelen. Nå spiller Zlatan for franske PSG. Foto: Reuters/Eric Gaillard.
HADDE IKKE TROEN: Zlatan Ibrahimovic var svært tvilende til at Inter var i stand til å vinne noe uten ham. Historien ble en helt annen, og sesongen etter Zlatan dro vant Inter den italienske trippelen. Nå spiller Zlatan for franske PSG. Foto: Reuters/Eric Gaillard. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I forbindelse med sitt 20-årsjubileum som president for Internazionale Milano, har 69-årige Massimo Moratti åpnet seg for italienske Corriera Della Sera om klubbens historie under ham.

Der forteller han blant annet om Zlatan Ibrahimovic' tid i klubben, og avskjedshilsenen hans da han dro til den katalanske storklubben Barcelona.

- Han var på vei til flyet for å signere med Barcelona, og etter den siste treningen med laget sa han: «Det har vært hyggelig å spille med dere, men dere kommer ikke til å vinne noe uten meg», sa Moratti.

Tok feil Istedenfor å ikke vinne noe som helst året etter at Zlatan forsvant, gikk Inter Milan hen og vant den italienske trippelen (Serie A, Coppa Italia og Champions league) sesongen etter at Zlatan forsvant. Det var da José Mourinho var sjef i klubben.

Den italienske klubbpresidenten bærer imidlertid ikke nag til dens svenske superspissen, som nå spiller i franske Paris Saint Germain.

- Han er en utrolig talentfull spiller, og over alt annet kan han hjelpe deg med å vinne titler. Med oss vant han ligaen tre sesonger på rad, og i går så jeg på en reprise av kampen vår mot Parma i mai 2008. Der var Ibrahimovic fantastisk, sa Moratti.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer