Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det har vært litt moro å slite litt

Anders Jacobsen vant prøve-VM i Liberec, og tok sin første verdenscupseier på ett år.

(Dagbladet.no): Anders Jacobsen gikk helt til topps i dagens verdenscuprenn i Liberec, og tok sin femte verdenscupseier i karrieren.

Jacobsen lå på delt tredjeplass etter 128,5 meter i første omgang, men andrehoppet på 130 meter var det ingen som kunne matche.

- Det føles kjempebra. Det har vært litt mer strevsomt denne sesongen her, så det er en kjempefølelse å være helt på toppen igjen, sier Jacobsen etter sin første verdenscupseier på nesten nøyaktig et år.

- Det har vært litt moro å slite litt også, og jobbe for å komme tilbake. I dag gjør jeg to gode hopp, sier Jacobsen, i seiersintervjuet som kan ses på NRKs nettsider.

Martin Koch ledet konkurransen etter et kjempehopp på 132,5 meter i første omgang. Han klarte imidlertid ikke mer enn 124 meter i andrehoppet, og ble bare nummer tre.

Gregor Schlierenzauer tok andreplassen etter å ha hoppet seg opp fra niende til andreplass i finaleomgangen.

Tom Hilde ble nest beste nordmann på 11.-plass. Anders Bardal ble nummer 15 og Bjørn Einar Romøren nummer 22.

Sigurd Pettersen og Jon Aaraas kom ikke til finaleomgangen.

I FORM: Anders Jacobsen har virkelig funnet fram til storformen, og tok sin femte verdenscupseier i Tsjekkia i dag. Foto: AFP/SCANPIX
I FORM: Anders Jacobsen har virkelig funnet fram til storformen, og tok sin femte verdenscupseier i Tsjekkia i dag. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media