- Det har vært noen tunge dager, men slik er det i fotballen

Deila før skjebnekampen.

MØTTE PRESSEN: Celtic-manager Ronny Deila før kampen mot Legia i morgen. Foto: Fredrik Ø. Sandberg
MØTTE PRESSEN: Celtic-manager Ronny Deila før kampen mot Legia i morgen. Foto: Fredrik Ø. SandbergVis mer

EDINBURGH (Dagbladet): I ettermiddag møtte Celtic-manager Ronny Deila pressen på Murrayfield stadium ved Edinburgh før returoppgjøret i Champions League-kvalifiseringen i morgen.

Celtic røk hele 4-1 borte mot Legia på Pepsi Arena i forrige uke og det er en hardt presset norsk manager før morgendagens skjebnekamp.

- Det er to ting som må bli bedre: Forsvaret. Og vi må ikke miste ballen i farlig område. Gjør vi ikke det, vil vi ikke få de store sjansene i mot og vi vil score flere mål, sier Deila.

Tenkte mye Celtic tok ledelsen mot Legia, men tapte til slutt hele 4-1. Det har skapt hodebry for den tidligere Strømsgodset-treneren.

- Det har vært noen tunge dager, men slik er det i fotballen. Det er alltid noe positivt med det negative også. Jeg har tenkt mye, og det er viktig å få energi inn mot denne kampen. Det var det som skuffet meg mest sist. Vi hadde ikke selvtillit og var passive, sier Deila.

Kampen spilles i nettopp Edinburgh fordi Celtic Park i Glasgow er blitt brukt under Commonwealth Games som ble avsluttet i helga.

Murrayfield stadium er en rugbyarena med plass til 65 000 tilskuere. Det er ventet fulle tribuner i morgen kveld.

Skuffet Johansen Stefan Johansen (23) var spillernes representant på pressekonferansen i ettermiddag. Han spilte hele kampen i ydmykelsen i Polen.

- Vi har hatt en god treningsuke. Vi er skuffet etter kampen sist, men alt vi kan gjøre er å tro at vi har en sjanse til å gå videre, sier Stefan Johansen.

- Vi spilte ikke slik vi ville i forrige uke, men vi har kvaliteten og vi kan score tre mål. Vi må heve oss og det er ikke umulig å ta dette. Vi tror på seier og at vi skal score minst tre mål, sier Johansen,

Vinneren over de to kvalifiseringskampene går videre til siste kvalikrunde før gruppespillet i Champions League. En plass i gruppespillet er verdt over 100 millioner kroner.