- Det har vært perfekt

Petter ble nummer to i ny bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Petter Solberg har endelig hatt en problemfri helg i WRC-sirkuset. Og det er ingen selvfølge når man stiller med en flunkende ny og nesten uprøvd bil.

- Jeg er nesten overveldet. Det har vært perfekt - vi har ikke hatt noen problemer i helle rallyet, sier en strålende glad Solberg til WRC.com.

Nå gleder han seg bare til fortsettelsen. For som han sa på fredag - bilen kommer til å bli enda bedre.

- Gutta i teamet gjorde en fantastisk jobb med å få bilen klar til dette rallyet, og nå kan jeg si at framtida ser strålende ut. Bilen har vist at den har den nødvendige farta, og det er mye mer i vente. Briljant! sier han.

For fullt i Finland

Petter fortalte fredag at Subaru-teamet har flere nyvinnger på lur som de ikke har montert på 2008-utgaven av Impreza WRC ennå.

Petter mener sjøl at bilen vil slå ut i full blomst først i Rally Finland i månedsskiftet juli/august.

- Da tror jeg vi har fått mye nye ting på bilen. Vi har en del nye ting allerede, som vi ikke har satt på ennå. Det viktigste nå er å fullføre og lære bilen å kjenne, sa han til Dagbladet.no etter den oppløftende starten fredag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer