- Det har vært som en berg-og-dal-bane

Hangeland fornøyd med å ha scoret for sin nye klubb.

DEBUTERTE: Brede Hangeland fikk en god debut for Crystal Palace, og noterte seg for en scoring mot Arsenal lørdag. Foto: EPA / ANDY RAIN / NTB Scanpix
DEBUTERTE: Brede Hangeland fikk en god debut for Crystal Palace, og noterte seg for en scoring mot Arsenal lørdag. Foto: EPA / ANDY RAIN / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Lørdag fikk Brede Hangeland en gigantisk opptur, da han satte inn Crystal Palace sitt eneste mål mot Arsenal - på Emirates Stadium.

Men så slapp han markeringen på Laurent Koscielny - og franskmannen utliknet. På overtid puttet Aron Ramsey, og sikret seier for Arsenal.

- Vi spilte slik vi ønsket å spille, og alle jobbet skikkelig hardt, sier Hangeland om kampen til Croydon Guardian.

- Det var en svært god følelse å svore, men jeg ville selvfølgelig byttet scoringen mot poengene. Det var godt å score et mål, og det har vært en stund siden sist jeg scoret i Premier League - så det var bra for meg personlig, forteller 33-åringen.

Han synes det er positivt at Crystal Palace var såpass nær ved å ta poeng fra Arsenal.

- Vi forsøkte å gå til motangrep da vi hadde sjansen, og vi var svært, svært, nær ved å ta poeng fra et av storlagene, sier nordmannen til avisa.

I dag er det 19 dager siden Hangeland signerte for Crystal Palace. Brede Hangeland ble sagt opp i Fulham på e-post - ett år før kontrakten hans gikk ut.

Nå har han kommet til en klubb hvor manager Tony Pulis trakk seg to dager før seriestart, hvor det nå holdes jobbintervjuet for fullt.

Hangeland innrømmer at det har vært noen dager med oppturer og nedturer.

- Det har vært litt som en berg-og-dal-bane, og det har jo vært veldig mye fokus på klubben de siste to ukene, sier han, og legger til at han synes at assistenttrener Keith Millen har gjort en god jobb etter Tony Pulis.

- Det er selvfølgelig ikke opp til meg om han blir utnevnt permanent, men han har i alle fall gjort en god jobb.