- Det har vært tøft

Bøkko-søsknene er lei av bråk og negative overskrifter.

HÅPER PÅ RO: Skøyteløperne og søskenparet Håvard og Hege Bøkko forlater Team CBA og skal være med i Norges Skøyteforbunds lag igjen kommende sesong. Det håper de blir et roligere år med mer snakk om trening og skøytegåing.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
HÅPER PÅ RO: Skøyteløperne og søskenparet Håvard og Hege Bøkko forlater Team CBA og skal være med i Norges Skøyteforbunds lag igjen kommende sesong. Det håper de blir et roligere år med mer snakk om trening og skøytegåing. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TOPPIDRETTSSENTERET (Dagbladet): - 90 prosent av det som står i mediene er jo negativt, og det er klart folk blir påvirket av det, sa Hege Bøkko til Dagbladet i februar.

Da hadde begeret rent over for lillesøster i forholdet til NRK, som hun mente hadde gjort henne og broren til hakkekyllinger etter at de valgte å fortsette samarbeidet med Peter Mueller da amerikaneren fikk sparken av skøyteforbundet.

Det er nettopp den type saker søsknene nå er lei av å lese om seg selv. Bruddet med landslaget skulle gi et nytt, sportslig opplegg i Team CBA, men bråket som fulgte ble for mye å takle.

- Det har vært for mye av det. Noe av det har vært min feil og mine nærmestes feil, det kan jeg ta, men det blir for mye utenomsportslig. Nå håper jeg det roer seg litt så vi kan trene for fullt, sier Håvard Bøkko til Dagbladet.

- Hvordan har det vært å forklare Peter og Rolf Hauge at dere velger som dere gjør?

- Vi har bare informert Rolf, for Peter har ferie i USA. Det ble til at vi var enige om at vi var uenige, at vi ikke fant fram til noen god løsning for begge parter. Men Peter har vært treneren min siden 2004, med unntak av et år, så det blir så klart litt rart. Han er jo en gledespreder og en god trener. Men vi må gjøre det beste ut av det og se framover. Jeg håper jeg kan fortsette å ha et godt forhold til ham, men da blir det mer kameratslig, ikke som trener, sier Bøkko.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer