- Det hender at også små skader tar en uke. Da er vi i trøbbel

Grimsbø holdt munn om kneskade.

KNETRØBBEL: Landslagskeeper Kari Aalvik Grimsbø sto en god kamp mot Romania i EM-åpningen i går kveld. I dag ble hun sendt til MR-undersøkelse for et vondt og sårt kne - og foreløpig er det usikkert når hun er tilbake i mål.
KNETRØBBEL: Landslagskeeper Kari Aalvik Grimsbø sto en god kamp mot Romania i EM-åpningen i går kveld. I dag ble hun sendt til MR-undersøkelse for et vondt og sårt kne - og foreløpig er det usikkert når hun er tilbake i mål. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DEBRECEN (Dagbladet): Landslagskeeper Kari Aalvik Grimsbø (29) sto en god kamp da Norge banket Romania 27-19 i  EM-åpningen i ungarske debrecen i går kveld.

For hennes egen del var derimot ikke alt like lyst. Under kampen fikk hun smerter i det ene kneet. Hun valgte derimot å holde munn om den mulige skaden i går kveld, i håp om at det bare var noe som ville gå over.

- Ikke noe akutt - Hun kjente litt under kampen, og det ble nesten verre da hun ble kald. Når hun i tillegg hadde vondt i morges, så måtte vi hive oss rundt og få sjekket dette. Hun er derfor sendt på MR-undersøkelse, sier landslagslege Nils Ivar Leraand til Dagbladet.

Is og smertestillende var ikke nok til å fjerne smerten i kneet.

Leraand håper og tror at det ikke er noe akutt, men våger ikke å begi seg på noen diagnose før han får svarene fra MR-undersøkelsen. Det håper han å få i løpet av kvelden.

- Det er ikke noe akutt menisk eller korsbånd, så vi får bare vente og se når vi får svarene, sier han.

- Et spørsmål om smerte Grimsbø hvilte de ti siste minuttene av gårsdagens kamp, men landslagslegen er klar på at det ikke hadde noe med smertene i kneet å gjøre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer