- Det hender jo jeg blir redd

Lille Alanzinho blir alltid lagt i bakken.

NADDERUD (Dagbladet.no): Med sine dribleraids og blendende teknikk har lille Alanzinho tatt Tippeligaen med storm denne sesongen.

Men fornøyelsen for oss kan nok av og til være irritasjon for svimle forsvarsspillere.

Så også mot Aalesund på Nadderud i går.

- Det er alltid slik, jeg blir alltid lagt i bakken, så dette var ikke noe spesielt, sier brassen om gårsdagens 4-2-seier.

Mot Lillestrøm sendte han Frode Kippe i dusjen, i går var det Joakim Austnes som fikk navnet sitt i dommerens bok da han reiv ned Stabæks lille trollmann.

- Jeg tenker ikke så mye på det når jeg er ute på banen, men det er klart jeg av og til blir redd for å bli skadet. Redd for at det plutselig kommer en veldig stygg takling, fortsetter 24-åringen.

Holder han seg unna skader spørs det om ikke Alanzinho ikke snart dribler seg ut i Europa. Hurtigtoget har ett år igjen av kontrakten med «de blaa».

- Jeg tenker jo at det kan være noen klubber som ser meg, jeg har lyst til å prøve meg videre, men vi får se. Jeg har det bra her også, avslutter Alan Gomes da Costa.

SETT DET FØR?: Alanzinho sier det hender han blir redd når knottene blir mange og høye nok i Tippeligaen. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
SETT DET FØR?: Alanzinho sier det hender han blir redd når knottene blir mange og høye nok i Tippeligaen. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer
- Det hender jo jeg blir redd