United slo City

Det hjelper ikke å vinne når du taper

Ole Gunnar Solskjær trengte noe helt spesielt for å ta Manchester United til Wembley. Han fikk en solid prestasjon, og en seier uten betydning.

TAKK FOR OSS: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United slo Manchester City 1-0 i returkampen i ligacupens semifinale, men det er City som skal til Wembley. Det finnes ingen trøst i sånt, bare læring. Foto: AFP / NTB Scanpix
TAKK FOR OSS: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United slo Manchester City 1-0 i returkampen i ligacupens semifinale, men det er City som skal til Wembley. Det finnes ingen trøst i sånt, bare læring. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester City-Manchester United 0-1 (0-1)

DET ER GODE ting å ta med seg fra 1-0 over Manchester City på Etihad, som seieren, null baklengs og enkeltspillere som leverte en god match. Men uansett hvordan Ole Gunnar Solskjær snur og vender på det, er det Pep Guardiola som skal til Wembley.

Det er en stor sjanse tapt for en manager som trenger større oppturer enn seirer som egentlig er tap.

YDMYKELSENE HAR VÆRT mange for Ole Gunnar Solskjær, og de har kommet på løpende bånd avbrutt av billig trøst som 6-0 over Tranmere i FA-cupen sist søndag. I det bildet vil også denne returkampen mot City kunne brukes som tegn på noe som er bedre. Men igjen, det tar ikke Manchester United dit de gjerne vil, til kampene der trofeene deles ut.

Det er fortsatt veldig mye som mangler.

FRAM TIL TIMER før avspark på Etihad var det ennå usikkert om Manchester United kom til å gjøre noe som helst i overgangsvinduet som stenger klokka 00.00 natt til lørdag, og at mangelen på forsterkninger på sett og vis satt to streker under påstanden om at Ole Gunnar Solskjær inntil videre er en fredet manager. Nå vet vi mer. Med Bruno Fernandez (25) på vei fra fra Sporting Lisboa, en kreativ midtbanespiller mange trodde ville komme til Old Trafford i august i fjor, en spiller med stort sluttprodukt, har Ole Gunnar Solskjær forhåpentligvis klart å dekket ett av hullene i laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer