Det holder dessverre ikke

Bra for sporten. Trist for ski-VM.

STRESSET BORT:VM-sjansene til Øystein Pettersen forsvant sannsynligvis i alt stresset. Det er dumt for ski-VM. FOTO: Erik Berglund.
STRESSET BORT:VM-sjansene til Øystein Pettersen forsvant sannsynligvis i alt stresset. Det er dumt for ski-VM. FOTO: Erik Berglund. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SÅ GLAD er vi over å ha med Øystein Pettersen i skiløypa at vi avslutter en ellers kjip NM-dag for Pølsa med en gledelig værmelding:

•• Det blir bare et par kuldegrader og ok vær i Rybinsk neste helg.

Akkurat nå er sånt viktig for en av sportens viktigste utøvere. Sprinten der er siste mulighet for å kvalifisere seg til VM, og også den kunne fort ha forsvunnet om byen ved elvemøtet mellom Volga og Sjeksna hadde invitert med sitt vante vintervær. Det er gjerne kaldt. Faktisk så bikkjekaldt at sprintledelsen allerede har lagt inn et kuldeforbehold for dette siste uttaksrennet.

Nå blir det renn, men neppe VM-plass for Øystein Pettersen.

FOR etter at han forsvant i NM-kvartfinalen fortsatte alt i feil retning. To av de tre ledige VM-plassene er i praksis tatt:

•• Norgesmester Eirik Bransdal har en så god spurt på toppen av en sterk sportslig utvikling etter sommerens korsbåndskade at han er selvskreven.

•• Anders Gløersen har så stor maksfart på det lett hellende VM-oppløpet at det blir tilnærmet umulig å holde vinneren av fjorårets prøve-VM utenfor laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer