Lars Lagerbäck vs Ståle Solbakken

Det holder nå, gjør som danskene!

NFF synes å ha liten vilje til å gjøre noe med landslagets trenersituasjon. Skal Lagerbäck erstattes må initiativet komme fra Lagerbäck.

TRENGER EN NY IDE: Martin Ødegaard er en av Norges beste spillere. Han er ikke alltid like god og kan ikke holde Norge oppe sammen med noen få andre. Norges problem handler om et svakt forsvar som skaper usikkerhet i eget lag, og målsjanser for motstanderen. Kan hende tida er riktig for å bytte trener. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
TRENGER EN NY IDE: Martin Ødegaard er en av Norges beste spillere. Han er ikke alltid like god og kan ikke holde Norge oppe sammen med noen få andre. Norges problem handler om et svakt forsvar som skaper usikkerhet i eget lag, og målsjanser for motstanderen. Kan hende tida er riktig for å bytte trener. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LARS LAGERBÄCK ER en populær mann på Ullevaal Stadion og vil ikke bli sparket selv om EM-målet ikke ble nådd, Nations League.gruppa ikke vinnes og Norge fortsatt ikke er høyere enn 44 på FIFA-rankingen. Skal et trenerskifte i det hele tatt bli et tema når 2020 evalueres, må nok svensken selv åpne døra.

Vi er ikke så kravstore i Norge, det er mest i handlingsplanenes definerte målsettinger NFF viser tydelighet.

Om de ikke blir realisert spiller ingen rolle.

Da prøver vi bare igjen.

DA ÅGE HAREIDE (67) ikke fikk forlenget engasjementet i Danmark hadde han den beste statistikken i dansk landslagsfotballs historie. Da COVID-19 tok verden hadde han 34 kamper(!) på rad uten tap.

Åge Hareide tok Danmark til VM 2018, og til EM-sluttspillet pandemien har satt på vent.

Likevel ble han vraket.

DET VAR SELVFØLGELIG ikke mangel på prestasjoner som fikk det danske forbundet (DBU) til å kvitte seg med Åge Hareide. Det var anledningen.

Jobben han hadde gjort var for alle å se.

Åttendedelsfinalen i VM, der Danmark tok VM-finalist Kroatia til straffespark, kunne gått begge veier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer