SU(R)PER-MARIO: Mario Balotelli har scoret tre ganger på rad for første gang i Manchester City-trøye, og målet mot Aston Villa var vakkert. Likevel sitter smilet langt inne.Foto: SCANPIX/AFP/ADRIAN DENNIS
SU(R)PER-MARIO: Mario Balotelli har scoret tre ganger på rad for første gang i Manchester City-trøye, og målet mot Aston Villa var vakkert. Likevel sitter smilet langt inne.Foto: SCANPIX/AFP/ADRIAN DENNISVis mer

- Det irriterer meg, han klarer ikke å smile

Lundekvam måtte si fra da City overtok tabelltoppen.

(Dagbladet): Manchester City - Aston Villa 4-1.

Aston Villa var egentlig sjanseløse på Etihad i ettermiddag, til tross for at Manchester City manglet offensive våpen som Samir Nasri, Sergio Aguero, Edin Dzeko, David Silva - og selvfølgelig Carlos Tevez - fra start.

City rullet over bortelaget på vei til førsteplassen i Premier League, og scoret like godt fire ganger underveis.

Det var imidlertid han som startet på topp, Mario Balotelli, som fikk mest oppmerksomhet i TV 2s Premier League-studio etter sin 1-0-scoring.

Irriterer
Balotelli sendte City i ledelsen med et vakkert brassespark, men i stedet for å juble, løp spissen bort til Villa-fansen for å markere seg med et skikkelig sinnafjes.

Like før hadde han nemlig fått høre det av bortesupporterne, da han skled rett foran dem etter et mislykket innleggsforsøk, og svarte med hysjegesten.

Lagkameratene forsøkte å få smilet fram hos italieneren - uten hell.

- Jeg må bare få si det, altså: En spiller som får lov å leve guttedrømmen sin. Det irriterer meg, han klarer faen meg ikke å smile altså, sa  Claus Lundekvam, og møtte motbør hos kollegene.

- Han er jo en av Europas kanskje mest underholdende fotballspillere, mente Aleksander Schau, som selvfølgelig har sansen for personlighetene.

AKROBATISK: Balotelli i svevet som ga 1-0.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
AKROBATISK: Balotelli i svevet som ga 1-0.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer

- Han lever guttedrømmen og tjener millioner på det. Ja, det er alltid mye underholdning med ham, men hvor er gleden?, spurte en oppgitt Claus Lundekvam.

Leder ligaen
Og særlig mange Mario Balotelli-smil fikk vi heller ikke se i andre omgang, selv om City gjorde kort prosess med gjengen fra Birmingham.

Adam Johnson utnyttet en stygg feil av Stephen Warnock til å øke til 2-0 like etter pause, før Vincent Kompany headet inn Citys tredje.

Warnock rakk å redusere, før James Milner satte punktum mot gamleklubben 20 minutter før slutt.

Milners suser i krysset var vakker, men vingen jublet heller ikke, han av respekt for sine gamle tilhengere i Aston Villa.

Det gjør nok i stedet manager Roberto Mancini, som ser laget sitt lede Premier League etter erkerival Uniteds poengtap borte mot Liverpool tidligere i dag.

IRRITERT: TV 2-ekspert Claus Lundekvam.Foto: Dagbladet
IRRITERT: TV 2-ekspert Claus Lundekvam.Foto: Dagbladet Vis mer