- Det kalles en vennskapskamp, men ingen av lagene ser på det som det

Skottland møter England til vennskapskamp i morgen.

INGEN VENNSKAPSKAMP: Selv om Skottland mot England i utgangspunktet er en vennskapskamp, mener den skotske backen Andrew Robertson (til høyre) at det er langt mer alvor enn som så. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
INGEN VENNSKAPSKAMP: Selv om Skottland mot England i utgangspunktet er en vennskapskamp, mener den skotske backen Andrew Robertson (til høyre) at det er langt mer alvor enn som så. Foto: REUTERS/Russell Cheyne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Selv om Skottland mot England i utgangspunktet er en vennskapskamp, mener den skotske backen Andrew Robertson at det er langt mer alvor enn som så.

Hull-spilleren stilte på pressekonferanse sammen med landslagssjef Gordon Strachan mandag. I forkant av tirsdagens oppgjør mot England, la ikke Robertson skjul på at han og lagkameratene står overfor noe ekstraordinært.

- Det kalles en vennskapskamp, men ingen av lagene kommer til å se på det som det. Vi ser på det som en kamp av stor betydning og det er en stor anledning for begge lag, sa Robertson ifølge BBC.

Han håper å kunne returnere til treningsfeltet i Hull med seier over England i bagasjen.

- Vinner vi, så betyr det at jeg kan dra tilbake til Hull med et glis om munnen, konkluderte Robertson.

Alle vil spille Fredag møtte Skottland en annen rival, Irland, til EM-kvalifiseringskamp. Da vant skottene 1-0 i en kamp som av flere ble omtalt som «et blodbad». At det var så grisete som mange ville ha det til, var ikke Skottland-sjef Strachan enig i.

- Det var fysisk, men fair. Det var ikke noe blodbad. Kampen hadde en fantastisk intensitet og jeg er sikker på at vi får se det samme mot England, sa han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer