- Det kan bli julekvelden og nyttårsaften på samme dag

Deila før CL-avgjørelsen.

PÅ FELTET: Celtic-manager Ronny Deila (t.h.) ledet lagets siste trening før Champions League-kvaliken mot Maribor i morgen kveld. Foto: Fredrik Ø. Sandberg
PÅ FELTET: Celtic-manager Ronny Deila (t.h.) ledet lagets siste trening før Champions League-kvaliken mot Maribor i morgen kveld. Foto: Fredrik Ø. Sandberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LENNOXTOWN (Dagbladet): Celtic-manager Ronny Deila møtte pressen i dag før returkampen mot slovenske Maribor i Champions League-kvalifiseringen i morgen kveld.

Celtic er klare favoritter etter at de fikk med seg 1-1 fra bortemøtet i forrige uke.

- Dette er en fantastisk mulighet for oss. Det kan bli julekvelden og nyttårsaften på samme dag, sier Ronny Deila til Dagbladet og øvrig presse.

Trening Deila smilte og var i godt humør da han møtte rundt 50 pressefolk inne i et lite mediarom ved treningsanlegget Lennoxtown.

- Jeg håper det blir full stadion og at atmosfæren skal hjelpe oss til seier. For meg vil det være en drøm å komme til Champions League-gruppespillet. Det er der verdens beste fotball spilles, sier Deila.

- Er dette den viktigste kampen denne sesongen?

- Vi får se. Jeg håper det kommer mer, sier Deila med et smil.

Nå ser han fram til sin første Europacup-kamp på Celtic Park.

- Det vil bli fantastisk og jeg håper det blir en kveld vi vil huske. Vi, både spillerne og jeg, føler oss trygge. Vi spilte en god kamp i Slovenia sist og vet at vi kan spille ennå bedre i morgen, sier Deila.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer