Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Det kan bli nytt møte mellom Klitsjko og Haye

Men nå er det storebror Vitalij som vil bokse mot briten.

KLITSJKO VANT: Vladimir Klitsjko vant mot David Haye i juni. Nå vil broren møte briten. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
KLITSJKO VANT: Vladimir Klitsjko vant mot David Haye i juni. Nå vil broren møte briten. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I juni vant Vladimir Klitsjko kampen i bokseringen mot David Haye. Nå vil også storebror Vitalij møte den snakkesalige briten.

Før kampen som lillebror Klitsjko til slutt vant på poeng, brukte Haye mye tid på å snakke nedsettende om sin kommende motstander. Men etter å ha tapt kampen i Hamburg skyldte Haye på en brukket tå og ønsket seg en omkamp mot Vladimir.

Det kan i stedet bli en kamp mot storebror Vitalij.

De to ukrainske brødrene innehar sammen alle de fire viktige tungvektsbeltene. Men Vitali er villig til å sette sine to belter i spill mot Haye.

NY KAMP? Nå vil storebror Vitalij Klitsjko (t.h.) bokse mot David Haye. Her poserer han sammen med Vladimir etter hans seier i juni. Foto:   REUTERS/Kai Pfaffenbach
NY KAMP? Nå vil storebror Vitalij Klitsjko (t.h.) bokse mot David Haye. Her poserer han sammen med Vladimir etter hans seier i juni. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach Vis mer

- David Haye står uten et belte for øyeblikket, men det er en grunn til at jeg har lyst til å møte ham. Han provoserte meg personlig med sine stygge ord, sier Vitalij, som er klar på hvordan han ønsker å ta «hevn».

- Jeg ønsker å sende ham i gulvet. Det ville vært stort for meg personlig. Om vi får til denne kampen vil jeg ikke mangle motivasjon, mener 39-åringen.

(NTB)