- Det kan gå 20 år til før Liverpool vinner gull

Brendan Rodgers er nivået klubben ligger på, mener Alsaker.

DIN TUR NÅ: Det er ventet at Swansea City bekrefter at Brendan Rodgers forlater klubben innen kort tid. BBC har fastslått at Rodgers' avtale med Liverpool er underskrevet. Nå er det han som skal få ligagullet tilbake til Anfield. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
DIN TUR NÅ: Det er ventet at Swansea City bekrefter at Brendan Rodgers forlater klubben innen kort tid. BBC har fastslått at Rodgers' avtale med Liverpool er underskrevet. Nå er det han som skal få ligagullet tilbake til Anfield. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 22 år er gått siden Liverpool tok sitt siste engelske ligagull. Nå blir Brendan Rodgers den åttende manageren som skal prøve å hente trofeet tilbake til Anfield.

Rodgers skal ifølge BBC ha undertegnet en treårskontrakt med Merseyside-klubben, og Swansea bekrefter på sine hjemmesider at han forlater klubben etter en vellykket førstesesong i Premier League.

TV 2-kommentator Øyvind Alsaker synes valget er spennende.

- Liverpool får en manager som evner å overføre sitt tankegods til et lag. Det han har gjort i Swansea har vært veldig tydelig, og de har spilt en fotball som har skilt seg ut i ligaen. De har jo et snitt antall pasninger som er i nærheten av Barcelona per match omtrent, sier Alsaker til Dagbladet.

- Sånn sett er det en ansettelse som passer Liverpools historie godt. Så gjenstår det å se om spillertypene i Liverpool per nå gjør det. Du kan jo bruke Andy Carroll i en sånn måte å spille på, komme rundt på kantene og slå innlegg som Swansea har gjort med Sinclair og Dyer. Men da må det også prioriteres hurtige, tekniske spillere i midtbaneleddet, kanter som kan utfordre - og det er spillertyper Liverpool mangler, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer