- Det kan ikke bli så mye verre enn det er nå

Sa Solbakken til Dagbladet. To timer seinere hadde han sparken.

FERDIG I KÖLN: Det har stormet rundt Ståle Solbakken i lang tid. I dag fikk han sparken i FC Köln. Foto: Fredrik von Erichsen, EPA/NTB Scanpix
FERDIG I KÖLN: Det har stormet rundt Ståle Solbakken i lang tid. I dag fikk han sparken i FC Köln. Foto: Fredrik von Erichsen, EPA/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KÖLN/OSLO (Dagbladet): Klokka 17 i ettermiddag møtte Ståle Solbakken opp på kontoret til FC Kölns daglige leder Claus Horstmann og fikk beskjed om at han er ferdig i klubben.

Innkallelsen kom på telefon kort tid før, mens han snakket med Dagbladet om tilstanden i klubben - og fortsatt forberedte seg på lokaloppgjør mot Borussia Mönchengladbach på søndag.

Bare to timer før han fikk sparken, da Dagbladet spurte hva Köln-treneren trodde etter enda en frustrerende dag på jobben, svarte han følgende:

- Det kan ikke bli så mye verre enn det er nå, om det er noen trøst. Men ting snur fort i fotball, og slår vi Gladbach borte til søndag, selv om oddsen har vært høyere for at så skal skje, vil jeg plutselig være helt. I hvert fall for en kveld.

- Og hvis dere taper?

- Da forsterker det seg. Om det altså kan bli verre enn det det er nå, sa Ståle.

Familien har merket det Men nå blir altså ikke presset verre for Ståle enn det har vært. Og selv om han er skuffet, og selv om han aldri vil innrømme det selv, er det lett å tenke at dette også er en slags lettelse for treneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer