- Det kan ikke gå galt nå

Håland og Rösler håper City-lidelesen ender i dag.

MIDTBANESJEFEN: Yaya Toure har vært sårt savnet de gangene han har vært ute med skade. I de siste kampene har han vært uvurderlig.Foto: Andrew Yates/ AFP / NTB Scanpix
MIDTBANESJEFEN: Yaya Toure har vært sårt savnet de gangene han har vært ute med skade. I de siste kampene har han vært uvurderlig.Foto: Andrew Yates/ AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• FOTBALLSTUDIO: Her kan du følge den siste Premier League-runden direkte fra kl. 1600.

MANCHESTER (Dagbladet): Uwe Rösler og Alf-Inge Håland er sikre på det første Citygullet på 44 år. Med seier over QPR i ettermiddag er Manchester City ligavinnere for første gang siden 1968.

-  Jeg følger spent med, kjekt at de gjør det bra. Det kan ikke gå galt nå, sier Alf-Inge Håland (39), som selv spilte for Manchester City i sesongene 2000-2003 etter overgangen fra Leeds.

- City fortjener å bli mestere i år. De har spilt den vakreste fotballen. Jeg er overrasket over hvor lenge United har hengt med, sier Uwe Rösler (43), evig City-helt etter sine sesonger som toppscorer i klubben i perioden 1994-98.

Rösler gir Roberto Mancini  mye av æren for årets suksess.

- Mancini har vist imponerende lederskap og karakterstyrke gjennom en sesong med ekstremt mediepress, ikke minst på grunn av alt bråket Carlos Tévez og Mario Balotelli stelte i stand, sier Uwe Rösler.

Brentford-manageren vet hva han snakker om:

- Kritikerne hevder at alle kan skape et kjempelag med så mye penger. Men det er ikke så enkelt. Du skal kjøpe riktige spillere i rett alder, du skal skape et team som kan prestere sammen og som du er i stand til å lede. Mancinis management har vært enestående. Han taklet Tevez og Balotelli uten å miste ansikt overfor spillergruppa og supporterne, sier Rösler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer