Det kan jo hende Solskjær vet hva han gjør.....

Det synes å være en oppfatning at Ole Gunnar Solskjær lever stadig farligere med sine norske signeringer. Som om de fleste svarene finnes i Norge.

NORDMENN: I går ble Jo Inge Berget klar for Cardiff. Det var Solskjærs tredje norske signering på like mange uker. Foto: Cardiff FC.
NORDMENN: I går ble Jo Inge Berget klar for Cardiff. Det var Solskjærs tredje norske signering på like mange uker. Foto: Cardiff FC. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KJØPER DU SPILLERE dyrt uten å få sportslig valuta for pengene  vil du som manager alltid ha et alvorlig forklaringsproblem i klubber på den nederste halvdelen av tabellen. Henter du folk billig eller gratis vil det stort sett være det stikk motsatte, altså risikofritt. Så når jeg hører de mange advarende stemmene rundt Ole Gunnar Solskjærs siste signering — fordi også Jo Inge Berget er norsk - skjønner jeg ikke problemet.

Hva vet vi (nordmenn) om management og (engelsk) fotball som Ole Gunnar Solskjær ikke vet?

Og:

Hva er det som får oss til å tro at en mann med 14 års fartstid i England — når han endelig vender tlbake i en jobb han har sett for seg og ønsket helt siden han tok opp trener/manager-gjerningen etter endt karriere— er så dum og selvdestruktiv at han bruker innkjøringsperioden til å spenne bein på seg selv?

OLE GUNNAR SOLSKJÆRS forgjenger i Cardiff, Malky Mackay, hentet Steven Caulker (22, midtstopper) fra Tottenham for 100 millioner kroner. Det var en overgang som kan kalles økonomisk dristig selv i galskapens Premier League, og selv om Caulker hadde debutert for England. 90 millioner for FC Københavns toppscorer Andreas Cornelius (20) er mange ganger det og en prislapp som ville vært klin kokos selv på planenet Volleywood.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer