Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det kan jo være forskjell på det man sier og det man gjør

Danmark-stjerner spent på Hareide.

SPENT PÅ HAREIDE: Tottenham-spiller Christian Eriksen er tiltenkt en viktig rolle under Åge Hareide. Foto: Scanpix
SPENT PÅ HAREIDE: Tottenham-spiller Christian Eriksen er tiltenkt en viktig rolle under Åge Hareide. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Christian Eriksen og resten av Danmarks midtbanespillere gleder seg til å bli bedre kjent med Åge Hareide og hans måte å spille fotball på. Hareide har uttalt at spillerne kan vente seg en mer direkte spillestil enn tidligere.

- Det blir først og fremst veldig spennende å høre ideene og planene hans. Forhåpentlig kan vi ta til oss noe av det allerede på de første treningene og i den første kampen, sier Tottenham-spilleren Christian Eriksen.

- Det kan jo være forskjell på det man sier og det man gjør. Jeg håper vi skal spille enda mer framover og mer direkte, som jeg er vant til i klubben. Det blir spennende å se hvordan det blir, fortsetter Danmarks største stjerne.

Midtbanekollega Pierre-Emile Højberg er også spent på hva som venter med den nye landslagstreneren. Schalke-spilleren har blitt brukt i flere roller på den danske midtbanen, men tør ikke spå om det blir enda mer nytt under Hareide.

- Det er for tidlig å si om jeg får en annen rolle. Vi har ikke spilt noen kamper ennå. Nå handler det om å lære hverandre å kjenne, sier han.

Han er i likhet med Eriksen spent på hva nordmannen kan bidra med.

- Jeg gleder meg. Det er spennende for Danmark og DBU. Det blir alltid nye impulser når det kommer nye øyne og ser på hver spiller. Det er sunt. Jeg tror Åge Hareide er helt riktig mann for dette prosjektet, roser Højberg.

Hareide ledet tirsdag sin første trening med det danske landslaget i Herning. De skal gjennom nok en trening onsdag, før EM-klare Island venter på motsatt banehalvdel torsdag. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart