TØFFE TAKLINGER:  Heidi Løke mener Montenegro var i overkant tøffe i sitt forsvarsspill. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
TØFFE TAKLINGER: Heidi Løke mener Montenegro var i overkant tøffe i sitt forsvarsspill. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEKVis mer

- Det kan nesten ikke kalles håndball

Heidi Løke føler seg hardt straffet.

• Norge - Montenegro 31-34

(Dagbladet): Norge tapte 31-34 etter dramatiske sluttminutter i fjerde ekstraomgang i EM-finalen.

Etter kampen var Heidi Løke svært skuffet, og tv-bildene viste at strekspilleren diskuterte med dommerne rett etter sluttsignalet.

Løke var misfornøyd med behandlingen hun fikk i angrep, og på spørsmål fra TV 2 om behandlingen, svarte Løke slik:

- Det kan nesten ikke kalles håndball lenger. Det er kjedelig at det er slik, men jeg må bare respektere dommerne, sier Løke til TV 2 om behandlingen hun fikk.

Skylder på seg selv
- Jeg er uenig (med dommerne), men det er bare slik det er. Jeg skal ikke skylde på noen andre, for dette kunne vi avgjort selv, sier Løke.

Rett før slutt i siste ekstraomgang fikk Montenegro straffekast, og Løke fikk tominutter etter en takling. Det mener Løke var for strengt, og sa fra til dommerne etter kampen.

- Jeg sa bare et jeg var uenig. Det var et straffekast, men ikke tominutter, sier Løke.

- Skuffet
Larvik-spiller Nora Mørk er skadd og ikke med i EM. Hun synes synd på lagvenninnene på landslaget.

- De er garantert skuffet rett etter kampen, og jeg synes Norge var det beste laget. Det er synd at de tapte, men jeg tror de fort glemmer dette og kommer sterkere tilbake senere, sier Mørk til Dagbladet.

Norge-trener Thorir Hergeirsson mener Norge tapte for et bedre lag.

- Sånn umiddelbart er det bittert å tape kampen, ingen av oss synes det er gøy. Men når vi får tenkt oss litt om, så går vi ned med hevet hode. De var bedre enn oss, de ledet store deler av kampen, og vi jobbet hardt for å finne løsninger. Det er ikke alt som fungerer like godt. Det er bittert, men jeg er stolt av spillerne, sier landslagstreneren til TV 2 etter kampslutt.