- Det klikket for meg

Christian Poulsen lover å skjerpe seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En flau Christian Poulsen gikk i går kveld kanossagang mellom danske medier.

Hovedbudskapet hans var at han aldri skal slå en motspiller i magen igjen, slik han gjorde mot Markus Rosenberg under den elleville landskampen mellom Danmark og Sverige på lørdag.

- Jeg skammer meg, og jeg kan garantere at det ikke skjer igjen - det må ikke skje igjen, sier 27-åringe Poulsen, ifølge Ekstra Bladet.

Skjebnesvangert slag

Slaget ble ekstra skjebnesvangert fordi det utløste et rødt kort, som igjen fikk en full tilskuer til å løpe inn på banen og angripe dommeren - med den konsekvens at Sverige ble tildømt seieren.

- Forløpet for episoden var at jeg sto sammen med svensken. Jeg vet ikke hvorfor jeg slo. Jeg må ha følt meg provosert, og så klikket det for meg. På TV-bildene har jeg sett at det ikke var et lite slag jeg tildelte ham, sier Poulsen.

Til tross for at Danmark de siste dagene har diskutert hvem som er det største fotballfjolset av Poulsen og supporteren, har spilleren også fått støtte.

- Alle har nok merket at jeg angrer, så nei, mora mi har ikke skjelt meg ut, forsikrer Sevilla-spilleren for B.T.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer