<strong>RANET:</strong> Paul Gascoigne avbildet på Ibrox Stadium i Glasgow i 2019. Foto: NTB Scanpix
RANET: Paul Gascoigne avbildet på Ibrox Stadium i Glasgow i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paul Gascoigne i sorg etter innbrudd:

- Det knuser hjertet mitt

Fotballegenden Paul Gascoigne (53) hevder selv å ha mistet eiender for over én million kroner etter et innbrudd i hjemmet sitt.

Publisert

- Det knuser hjertet mitt, fortalte Gazza i programmet Good Morning Britain, hvor han nylig var gjest.

Men det er ikke verdien av eiendelene som gjør at den tidligere fotballstjernen er knust. Det er at flere av de stjålene eiendelene tilhørte hans avdøde far.

- Jeg var veldig nær min far. Jeg bryr meg ikke om de andre tingene, det er de sentimentale tingene som betyr masse for meg, forklarte Gascoigne.

Blant tingene han savner er en klokke og en sigarskjærer. På TV oppfordret han tyvene til å etterlate tingene et sted, så han kan få det tilbake.

HYLLET: Fotballtrener i Steinkjer, FK Jon Espen Austmo, sto fram som homofil i vår. Søndag ble han hyllet av klubben. Han håper valget kan gjøre det enklere for andre i idretten. Video: Kjetil Mollan / Kristoffer Løkås Vis mer

- Det er ting som sikkert ikke betyr så mye for dem, men betyr mye for meg, påpeker han.

Innbruddet skjedde forrige mandag. Gascoigne selv var ikke hjemme, men satt som tilskuer i ITV-programmet Life Stories, hvor tidligere Wimbledon-spiller Vinnie Jones var gjest.

Journalisten Piers Morgan tok et bilde sammen med Gascoigne på innspillingen av programmet, og postet det på Twitter.

I et intervju med Mirror, har Gazza spekulert i at gjerningsmennene ved hjelp av dette bildet så at han var bortreist, og skjønte at huset sto tomt.

Gascoigne la opp som fotballspiller i 2004. Etter karrieren har han slitt med rusproblemer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer